Home » Achtste Leergang Hoger Management afgesloten

Achtste Leergang Hoger Management afgesloten

Datum: 13 juli 2017

Op donderdag 22 juni vond de slotdag van de achtste Leergang Hoger Management plaats. Tijdens een warme bijeenkomst werd in informele setting een traject van anderhalf jaar afgesloten. Naast de deelnemers waren ook de begeleiders aanwezig. Dankzij de persoonlijke verhalen was het een hele mooie en feestelijke middag!

Aan de leergang namen ambitieuze leidinggevenden en schoolleiders met een drive voor vernieuwing deel. Ze ontwikkelden hun persoonlijk leiderschap en werkten aan het innovatieve vermogen van hun school. “Ik heb veel meer geleerd dan ik voorafgaand voor ogen had. Ik zou het iedereen gunnen om met zichzelf aan de slag te gaan”, schreef een van de deelnemers.

Inschrijving nieuwe leergang geopend

In januari 2018 start de negende editie van de Leergang Hoger Management van Marant Interstudie en Kennisland. Doel van de leergang is het ondersteunen van de ontwikkeling van eindverantwoordelijk schoolleiderschap in het voortgezet onderwijs. Ook bouwen we met de deelnemers van de leergangen aan een landelijk netwerk van vernieuwende schoolleiders.

Naast het ontwikkelen van persoonlijke schoolleiderskwaliteiten staan vernieuwing en verandering centraal in deze leergang: maatschappelijk, organisatorisch en onderwijskundig. Kijk hier voor meer informatie.

Meer over de Leergang Hoger Management

Ben jij ook geïnteresseerd in de Leergang Hoger Management? Kijk dan hier.

 

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.