Marant app - Altijd hulp bij de hand!

Voor al jouw vragen en antwoorden heeft Marant een app ontwikkeld. Hiermee kun je snel en eenvoudig je vraag stellen aan ons, informatie vinden over het leren en ontwikkelen van jouw kind, de leukste tips lezen, in gesprek gaan met anderen en meer!

Voor wie is de app bedoeld?

De app is zowel voor onderwijsprofessionals (leerkracht/IB’er) als ouders/verzorgers geschikt.

Wanneer je de app downloadt, kun je kiezen of je de app als onderwijsprofessional of als ouder/verzorger wilt gebruiken. Je krijgt dan, afhankelijk van je keuze, informatie te zien die voor jou interessant is.

Download de app!

Je kunt de Marant-app downloaden voor op jouw smartphone in de Apple App Store en Google Play Store. De app is en blijft gratis!

  

Functies in de app:

Heb je een vraag over de ontwikkeling van een kind? Of wil je meer weten over onderzoeken en behandeling? Dankzij de app zijn we altijd dichtbij. Laat dan jouw vraag achter en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk.
In één oogopslag zie je wat er dit schooljaar te doen is. Naast interessante informatieavonden (over bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding) vind je hier ook alle themaweken en dagen in het onderwijs. Je kunt alles ook toevoegen aan de kalender op jouw smartphone!
Hoe herken je dyscalculie? Wat is het verschil tussen ADD en ADHD? Wat kan een onderwijsrobot? Waar kan ik een kind aanmelden voor onderwijsondersteuning? Onder ‘Informatie over’ vind je informatie over deze onderwerpen (en meer!).
Hoe kun je lezen leuker maken voor kinderen met dyslexie? En welke spelletjes zijn er voor kinderen met lees- en spellingproblemen? Onder leermaterialen vind je leuke, uitdagende materialen voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken of extra willen oefenen.
Hiermee kun je eenvoudig en snel meepraten met anderen over verschillende onderwerpen. Wil je weten hoe andere leerkrachten met dat nieuwe protocol omgaan? Of wil je tips voor leuke boeken die een kind wél wil lezen? Vraag het hier!
Lees de leukste en meest interessante artikelen met tips en goede ideeën van onze specialisten. Je kunt direct aan de slag met deze tips!
Heb je een specifieke vraag aan één van onze specialisten? Onze orthopedagogen, GZ-psychologen en adviseurs geven graag antwoord op jouw vragen.