Home » Artikelen » EduKidsLabs try-outs op 7 december

EduKidsLabs try-outs op 7 december

Datum: 9 oktober 2017

Hoe stimuleer je kinderen nieuwsgierig, kritisch en creatief te zijn? Door ze buiten de gebaande paden te laten wandelen! Door ze een oplossing voor een vraag, probleem of behoefte te laten bedenken. En door ze zélf op onderzoek uit te sturen. Marant EduService biedt scholen de mogelijkheid om de creativiteit en het oplossende vermogen van hun leerlingen te vergroten met het EduKidsLab.

Leerlingen die passende materialen nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze extra ondersteuning of juist meer uitdaging kunnen gebruiken, kunnen samen met de IB’er of een leerkracht een bezoekje brengen aan EduService. Hier kunnen ze zelf hun leerarrangement samenstellen. Leerlingen kunnen bij EduService met de cyclus van onderzoekend of ontwerpend leren aan de slag. Wij bieden materialen op thema of leerlijn en moedigen de leerlingen aan om zelf op onderzoek uit te gaan en om creatieve oplossingen te bedenken. Op school kunnen deze leerlingen hun onderzoek en ervaringen presenteren.

Wil je voor de try outs in aanmerking komen? Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Mail naar eduservice@marant.nl of bel naar 0481 – 43 93 23.

Deel dit artikel
Auteurs

Gerben Overweg

Gerben Overweg is adviseur bij Marant EduService. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitlenen van educatief materiaal. Daarbij adviseert hij leerkrachten, directies en schoolteams bij het …

Meer over Gerben Overweg

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *