Competentiescan

Soms is er geen behoefte aan een ‘zwaar’ beoordelend assessment, maar wel aan inzicht in persoonlijke competenties. Bijvoorbeeld in relatie tot loopbaanperspectief of als ondersteuning in selectieprocedures. Marant Assessment biedt hiervoor verschillende competentiescans aan die op dit soort vragen antwoord geven.

Een voorbeeld is de Scan Oriëntatie op Management (SOM). Via meting van het leidinggevende inzicht, werk- en denkniveau en persoonlijkheidsprofiel, krijg je op eenvoudige wijze een scherp beeld van het leidinggevende potentieel. Daarnaast hebben we scans voor (aankomend) leraren; vaak gebruikt in selectietrajecten of bij ontwikkelvragen. Een ander voorbeeld van een van onze scans is Reflexis: een scan die specifiek bedoeld is om de ‘houdbaarheid’ van een assessment te vergroten. Door inzet van instrumenten en een ontwikkelgesprek, maken we een jaar na het assessment de balans op. We lichten onze verschillende scans graag persoonlijk toe.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze onderwijsassessments of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met:

  • William van den Dries: 06 – 20 11 05 48 of e-mail
  • Leanne Gielen: 06 – 33 03 70 81 of e-mail
  • Rowdy Braun: 06 – 34 19 88 11 of e-mail
  • Sanne van den Brink: 06 – 303 311 79 of e-mail