Ontwikkeling en potentieelbeoordeling

Onze ontwikkelassessments zijn gericht op de situatie van de onderwijssector, de context van jouw organisatie en jouw specifieke vraagstelling. Onze adviseurs gaan op verschillende manieren met kandidaten de diepte in, waardoor we echt ‘onder de huid’ komen. Marant Assessments biedt twee soorten assessments aan: het selectie assessment en het ontwikkelassessment. Beide assessments voeren we uit in het PO, VO, MBO en HBO.

Home » Assessment » Assessments voor het onderwijs » Ontwikkeling en potentieelbeoordeling

Het ontwikkelassessment is gericht op de toekomst van een medewerker en is ondersteunend bij het maken van keuzes inzake development en groei.

Afhankelijk van de vraagstelling en de doelgroep wordt de inhoud van het onderwijs assessment bepaald. Onderdelen kunnen bijvoorbeeld zijn: een competentiegericht interview, psychologische testen, praktijksimulaties (digitaal en real-life), praktijkobservaties en multimediale simulaties.

Resultaat

Een duidelijk persoonlijkheidsprofiel, inzicht in persoonlijke kwaliteiten, leerpunten en een onderbouwd advies over de ontwikkelbaarheid en de wijze waarop dat kan worden aangepakt.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze onderwijsassessments of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met:

  • William van den Dries: 06 – 20 11 05 48 of e-mail
  • Leanne Gielen: 06 – 33 03 70 81 of e-mail
  • Rowdy Braun: 06 – 34 19 88 11 of e-mail
  • Sanne van den Brink: 06 – 303 311 79 of e-mail