Selectie assessment

Onze assessments zijn gericht op de situatie van de onderwijssector, de context van jouw organisatie en jouw specifieke vraagstelling. Onze adviseurs gaan op verschillende manieren met kandidaten de diepte in, waardoor we echt ‘onder de huid’ komen. Marant Assessments biedt twee soorten assessments aan: het selectie assessment en het ontwikkel assessment. Beide assessments voeren we uit in het PO, VO, MBO en HBO.

Home » Assessment » Assessments voor het onderwijs » Selectie assessment

Het selectie assessment is gericht op de match van persoonlijke talenten met dat wat de functie vraagt en is ondersteunend in het maken van goed onderbouwde keuzes in een selectieprocedure.

Afhankelijk van de vraagstelling en de doelgroep wordt de inhoud van het onderwijs assessment bepaald. Onderdelen kunnen bijvoorbeeld zijn: een competentiegericht interview, psychologische testen, praktijksimulaties (digitaal en real-life), praktijkobservaties en multimediale simulaties.

Resultaat selectie assessment

Een duidelijk persoonlijkheidsprofiel, inzicht in persoonlijke kwaliteiten, leerpunten en een onderbouwd advies over geschiktheid.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze onderwijsassessments of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met:

  • William van den Dries: 06 – 20 11 05 48 of e-mail
  • Leanne Gielen: 06 – 33 03 70 81 of e-mail
  • Rowdy Braun: 06 – 34 19 88 11 of e-mail
  • Sanne van den Brink: 06 – 303 311 79 of e-mail