Behandelpraktijk

Marant Behandelpraktijk adviseert en begeleidt scholen, ouders en kinderen op het gebied van dyslexie, dyscalculie en leer- en gedragsproblemen. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij onderwijs voor zieke kinderen. We begrijpen dat de ontwikkeling van kinderen soms ingewikkeld is. Ieder kind is uniek en ieder kind komt het best tot zijn recht bij specifieke hulp op maat.

Heb je vragen?

Wij begrijpen dat de ontwikkeling van kinderen soms ingewikkeld kan zijn. Heb je behoefte aan meer informatie, heb je vragen of wil je overleggen? Onze gekwalificeerde orthopedagogen en psychologen denken graag met je mee. We kunnen vragen beantwoorden tijdens ons telefonisch spreekuur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om samen de vraag en mogelijke oplossingen te verkennen.

Onze contactgegevens zijn:
Servicedesk Behandelpraktijk
(0481) 439 327
e-mail
ma-vrij 8.00-17.00

NIEUW: Leer makkelijker lezen en spellen met Letterster

Letterster is een online oefenprogramma voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 die moeite hebben met lezen en spellen, maar (nog) niet voor vergoede dyslexiezorg in aanmerking komen. Voor deze kinderen is het goed om extra aandacht te besteden aan lezen en spellen. Met Letterster kunnen zij thuis oefenen met lezen en spellen. Letterster zorgt voor een sterke basis waar je kind de rest van zijn leven profijt van heeft!

Meer informatie

Letterlicht, onze unieke dyslexie behandelsoftware

Letterlicht is het unieke online behandelprogramma van Marant Behandelpraktijk, bedoeld voor kinderen met ernstige, enkelvoudige dyslexie (EED). Met dit programma, dat tijdens dyslexiebehandelingen en thuis wordt gebruikt, kunnen we kinderen nog meer op maat kunnen helpen. Omdat kinderen zo met meer plezier aan de slag gaan met lezen en spellen, werken we samen aan een nog duurzamer resultaat.

Lees verder

Wij onderzoeken en behandelen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Zoek een vestiging bij u in de buurt

Elst (Hoofdvestiging)

Nieuwe Aamsestraat 84a
6662 NK Elst

Utrecht

Vondellaan 50
3521 GH Utrecht

Apeldoorn

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

Deurne

Dunantsweg 10
5751 CB Deurne

Groenlo

De Buitenschans 60
7141 EL Groenlo

Leerdam

Lingesteynplantsoen 18
4141 GH Leerdam

Oss

Raadhuislaan 18
5341 GM Oss

Zevenaar

Mercurion 36
6903 PZ Zevenaar

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen