Behandelaanbod

Een kind dat moeite heeft met rekenen kan individueel begeleid worden, maar ook tegelijkertijd met andere kinderen samen.

Individueel begeleidingstraject

Het individuele begeleidingstraject begint met een kort rekenonderzoek, dat de rekenontwikkeling in kaart brengt. Vervolgens maken we een behandelplan op maat.

Leermaatjes: samen leren lezen, spellen of rekenen

Voor kinderen die rekenproblemen hebben, of moeite hebben met lezen of spellen, bieden we naast individuele begeleiding ook begeleiding in een groepje van minimaal 3 tot maximaal 5 kinderen. Bij de samenstelling houden we rekening met leeftijd en niveau.

Samenwerking met ouders

De nauwe samenwerking met ouders is een belangrijke succesfactor in onze behandelingen. Het maken van het rekenhuiswerk vraagt wekelijks een grote inzet thuis. De behandelaar heeft aandacht voor het maken van haalbare afspraken, zodat de inspanningen beloond worden met een mooie vooruitgang met behoud van plezier.

Meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie, heb je vragen of wil je overleggen? Onze gekwalificeerde orthopedagogen en psychologen denken graag met je mee. We kunnen jouw vraag beantwoorden tijdens ons telefonisch spreekuur. Je kunt ook een afspraak maken om jouw vraag te bespreken en de mogelijke oplossingen te verkennen. De Servicedesk Behandelpraktijk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur via 0481-439327 of per mail:e-mail