Spellingsteunkaarten

Een grote succesfactor van Marants dyslexiebehandelingen vormt het leren werken met stappenplannen, symbolen en steunkaarten voor lezen en spelling. Belangrijk daarbij is dat kinderen leren denken vanuit klanksymbolen en klankgroepen. Beter dan lettergrepen stellen symbolen en klankgroepen kinderen in staat te beredeneren waarom een woord op een bepaalde manier geschreven moet worden. Om ook op school deze gestructureerde spellingbegeleiding te kunnen bieden, bieden we nu onze unieke steunkaarten aan voor onderwijsprofessionals. Tijdens een telefonische consultatie of tijdens een workshop geeft een ervaren behandelaar meer informatie over de achtergronden en het gebruik op school, voorzien van praktische tips.

Home » Behandelpraktijk » Dyslexie » Behandelmaterialen » Spellingsteunkaarten

Aanschaf en toelichting van de spellingsteunkaarten

We bieden onze spellingsteunkaarten aan in verschillende varianten:

1.      Telefonische consultatie inclusief set steunkaarten

Tijdens een telefonische consultatie vertelt een expert van Marant alles over de totstandkoming van de steunkaarten en de werkwijze. Ook leer je hoe de steunkaarten toegepast kunnen worden in het onderwijs. Daarnaast sturen wij de steunkaarten en een handleiding toe. De kosten hiervoor bedragen €82,50 (incl. btw en verzendkosten). Je kunt de telefonische consultatie en steunkaarten hier bestellen.

2.      Workshop Steunkaarten

Het is ook mogelijk om in groepsverband bijgeschoold te worden. Tijdens een workshop vertelt een expert van Marant over de achtergrond en werkwijze van de steunkaarten. Ze geeft praktische tips over de toepassing ervan in de klas en biedt leerkrachten zo een gestructureerde aanpak van het spellingonderwijs.

De kosten voor een workshop Steunkaarten bedragen €260,- (btw vrijgesteld).

3.      Workshop Verbinding spellingmethode & steunkaarten

Deze workshop zoomt in op het gebruik van de steunkaarten in combinatie met de spellingmethode op school, bijvoorbeeld Spelling in Beeld. Een krachtige verbinding!

De kosten hiervoor bedragen €260 (btw vrijgesteld).

4.      Losse verkoop

Mocht je al van één van bovenstaande diensten gebruik hebben gemaakt – dit is belangrijk voor een goede toepassing in de klas – dan bestaat de mogelijkheid tot losse aanschaf van steunkaarten. Dat kan via deze pagina.

Informatie over onze workshops?

Heb je interesse in de workshops, dan kun je contact opnemen met onze servicedesk via e-mail of 0481 439327.

Aanvragen Spellingsteunkaarten en begeleiding