Gedragsproblemen

Soms hebben kinderen moeite met leren of met het onthouden van de leerstof. Hierdoor kunnen ze concentratieproblemen of gedragsproblemen laten zien. Andere kinderen voelen zich onzeker of hebben last van faalangst. Het komt ook voor dat kinderen weinig vriendjes hebben, omdat ze niet zo weerbaar zijn of de sociale regels niet zo goed kennen. Meer weten over gedragsproblemen? Lees verder

Home » Behandelpraktijk » Gedragsproblemen

Onderzoek naar gedragsproblemen

Wanneer een kind opvallend gedrag laat zien of niet zo lekker in zijn of haar vel zit, kan Marant helpen om op zoek te gaan naar de oorzaak van dat gedrag.

Lees verder

Behandelaanbod

Naast het doen van onderzoek bieden wij trainingen aan. Samen met ouders en school maken we een persoonlijk behandelplan voor het kind. Een kind kan individueel begeleid worden, maar ook tegelijkertijd met andere kinderen samen.

Lees verder

Tarieven en vergoedingen

Er zijn verschillende soorten onderzoeken naar persoonlijke ontwikkelingen en gedrag mogelijk. De behandelingen worden daarop afgestemd. Soms wordt de behandeling vergoed door de gemeente.

Lees verder

Aanmelden

Wij kennen geen wachttijden. Als alle gegeven verzameld zijn, kunnen we binnen enkele weken starten met het onderzoek of behandeltraject.

Direct aanmelden