Informatieavonden

Marant Behandelpraktijk organiseert met regelmaat informatieavonden voor ouders, leerkrachten en intern begeleiders. Op deze avonden delen we onze kennis rondom het onderwerp dat centraal staat. Zo weet je waar je aan toe bent en zo zorgen we samen voor de optimale begeleiding van het kind.

Home » Behandelpraktijk » Informatieavonden

Webinar - Lezen & spellen met dyslexie

Hoe is het eigenlijk om te lezen als je dyslexie hebt? Waar loop je dan tegenaan? Hoe verloopt de lees- en spellingontwikkeling bij een kind dat dyslexie heeft? En hoe kun je als ouder het beste oefenen met je kind? Orthopedagogen Maria en Ellen vertellen in dit webinar van 50 minuten (dat je op elk mogelijk moment kunt bekijken) meer over lezen en spellen bij dyslexie.

Bekijk het webinar

Informatieavond over compenserende hulpmiddelen bij dyslexie

Het aanbod van compenserende hulpmiddelen bij dyslexie is heel groot en divers. Hoe weet je nu wat voor een kind het beste hulpmiddel is? Marant organiseert informatieavonden om je meer inzicht te geven in de verschillende hulpmiddelen. Naast ouders zijn natuurlijk ook andere betrokkenen zoals leerkrachten en intern begeleiders van harte welkom.

Data en aanmelden

Gedurende het hele jaar zijn er informatiebijeenkomsten over compenserende middelen bij dyslexie. Kosten voor het bijwonen van een informatieavond zijn €10 per persoon.

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de reminder via onderstaande knop.

Meer informatie