Informatieavonden

Marant Behandelpraktijk organiseert met regelmaat informatieavonden voor ouders, leerkrachten en intern begeleiders. Op deze avonden delen we onze kennis rondom het onderwerp dat centraal staat. Zo weet je waar je aan toe bent en zo zorgen we samen voor de optimale begeleiding van het kind.

Home » Behandelpraktijk » Informatieavonden

Opvoedweek special: Hoe stimuleer je taalvaardigheid thuis?

Op school oefent jouw kind dagelijks met taal, lezen en spellen, maar ook thuis kan hij of zij heel veel leren. Wanneer dit goed op elkaar aansluit, komt het de ontwikkeling van taalvaardigheid ten goede. Wat leert je kind op school en wat kun je als ouder doen om de ontwikkeling van taalvaardigheden te stimuleren?

Gratis aanmelden!

Donderdag 4 oktober van 19.00 – 20.00 uur bij Marant in Elst

Meer informatie en aanmelden

Opvoedweek special: Hoe help je je kind als hem/haar iets niet direct lukt?

Vindt jouw kind het lastig om door te zetten als iets niet direct lukt? Loopt hij of zij vast op het gebied van leren of gedrag? En wil je tips hoe hierover te praten met jouw kind?

Gratis aanmelden!

Dinsdag 2 oktober van 19.00 – 20.00 uur bij Marant in Elst

Meer informatie en aanmelden

Informatieavond over compenserende hulpmiddelen bij dyslexie

Het aanbod van compenserende hulpmiddelen bij dyslexie is heel groot en divers. Hoe weet je nu wat voor een kind het beste hulpmiddel is? Marant organiseert informatieavonden om je meer inzicht te geven in de verschillende hulpmiddelen. Naast ouders zijn natuurlijk ook andere betrokkenen zoals leerkrachten en intern begeleiders van harte welkom.

Data en aanmelden

Gedurende het hele jaar zijn er informatiebijeenkomsten over compenserende middelen bij dyslexie. Kosten voor het bijwonen van een informatieavond zijn €10 per persoon.

  • Dinsdag 18 september 2018 (18.30 – 20.30 uur) Locatie: Marant Elst
  • Dinsdag 30 oktober 2018 (18.30 – 20.30 uur) Locatie: Marant Elst
  • Dinsdag 29 januari (18.30 – 20.30 uur) Locatie: Marant Elst
  • Dinsdag 21 mei 2019 (18.30 – 20.30 uur) Locatie: Marant Elst
Meer informatie