Informatieavonden

Marant Behandelpraktijk organiseert met regelmaat informatieavonden voor ouders, leerkrachten en intern begeleiders. Op deze avonden delen we onze kennis rondom het onderwerp dat centraal staat. Zo weet je waar je aan toe bent en zo zorgen we samen voor de optimale begeleiding van het kind.

Home » Behandelpraktijk » Informatieavonden

Informatieavond over compenserende hulpmiddelen bij dyslexie

Het aanbod van compenserende hulpmiddelen bij dyslexie is heel groot en divers. Hoe weet je nu wat voor een kind het beste hulpmiddel is? Marant organiseert informatieavonden om je meer inzicht te geven in de verschillende hulpmiddelen. Naast ouders zijn natuurlijk ook andere betrokkenen zoals leerkrachten en intern begeleiders van harte welkom.

Data en aanmelden

Gedurende het hele jaar zijn er informatiebijeenkomsten over compenserende middelen bij dyslexie. Kosten voor het bijwonen van een informatieavond zijn €10 per persoon.

  • Dinsdag 22 mei
Meer informatie

Opvoedweek special: Informatieavond over opvoeding

Vindt jouw kind het lastig om door te zetten als iets niet direct lukt? Heeft jouw kind moeite met het omgaan met bijvoorbeeld dyslexie? Marant geeft in de opvoedweek een informatieavond met thema: Hoe help je je kind als hem/haar iets niet direct lukt? 

Gratis aanmelden!

Dinsdag 2 oktober van 19.00 – 20.00 uur bij Marant

Meer informatie en aanmelden