Home » Blijf verbonden met andere schoolleiders, zeker nu!

Blijf verbonden met andere schoolleiders, zeker nu!

Datum: 1 december 2021

Steeds vaker horen we van schoolleiders dat ze de verbinding zo hebben gemist. Dat er onzekerheid heerst over een nieuwe lockdown, steeds wisselende maatregelen, ad hoc beslissingen en ziekmeldingen. En ga zo maar door. De ruimte om vrij te bewegen binnen en buiten je school is steeds weer onderwerp van onderzoek. OMT- en RIVM-adviezen wisselen volgen elkaar op. En we zaten allemaal afgelopen vrijdagavond weer gespannen af te wachten wat de persconferentie de scholen zou brengen (hoewel van brengen weinig sprake is in deze tijden van een om opnieuw om zich heen grijpend Covid-19 met de zoveelste variant in aantocht).

In zo’n tijd is het fijn dat er een stabiele factor is die verbinding hoog heeft staan. Binnen het Schoolleidersnetwerk 3.0 ben je niet alleen optimaal verbonden met collega’s in het veld, maar ervaar je ook het effect van die verbinding! Wij stimuleren dat je als schoolleider vanuit jou unieke eigenheid de relatie aangaat met anderen. In die verbinding leren we van en met elkaar, als in een professionele leergemeenschap. Dat is waar het groeiende Schoolleidersnetwerk 3.0 voor staat. En in deze onzeker tijden is dat een factor waar je op aan kunt.

Netwerkevent en masterclass

Op 10 maart 2022 organiseren we alweer ons vierde netwerkevent en op 27 januari de tiende masterclass. En je kunt op ons bouwen, want als het niet live kan, dan organiseren we het anders. Maar verbinden doen we hoe dan ook.

Werken aan je herregistratie

Via de activiteiten binnen het Schoolleidersnetwerk werk je ook aan je herregistratie. De bijeenkomsten maken deel uit van jouw persoonlijke ontwikkeling en dat kunnen we valideren. Als je dat wenst, worden deze activiteiten door de professioneel beoordelaar met je besproken en er wordt bekeken wat het leereffect is geweest en hoeveel registratiewaarden (punten) er kunnen worden toegekend.

Meer informatie

Voor stichtingen is het goed te weten dat we het een en ander ook binnen jouw stichting kunnen organiseren.

Wil je lid worden van het Schoolleidersnetwerk? Klik dan hier.

Wil je er eerst over praten? Dat kan ook. Stuur dan een mail naar e-mail

– Jan Klein

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.