Home » Een boekendoos over Een kroon voor een kanjer

Een boekendoos over Een kroon voor een kanjer

Datum: 29 januari 2020

Nadat Mara het boek Een kroon voor een kanjer had gelezen, wist zij dat ze hier in de klas iets over wilde vertellen. Mara herkent veel van de dingen waar Raf tegenaan loopt. Net als Raf heeft zij ook dyslexie en net als Raf vindt ze het heel spannend om aan andere kinderen voor te lezen. Toch heeft Mara dat deze week gedaan! Ze heeft een prachtige boekendoos gemaakt over Een kroon voor een kanjer. Aan de zijkanten heeft ze zelf tekeningen gemaakt die met het boek te maken hebben. In de doos heeft ze spullen gedaan die in het boek voorkomen. Aan de binnenkant van de deksel heeft Mara de samenvatting van het boek geplakt en die heeft ze helemaal zelf voorgelezen.

Mara is een echte kanjer!

Boekbespreking over Een kroon voor een kanjer

Wil jij ook een boekbespreking doen over Een kroon voor een kanjer, het eerste wetenschappelijke kinderboek over dyslexie? Je kunt het boek hier (laten) bestellen.

Spreekbeurt over dyslexie

Je kunt natuurlijk ook een spreekbeurt over dyslexie geven. Op deze pagina vind je tips hiervoor.  En op deze pagina vind je een handig filmpje en een poster over dyslexie. Succes!

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.