Home » Deze zomer lees- en speltips in je inbox?

Deze zomer lees- en speltips in je inbox?

Datum: 15 juni 2021

De zomervakantie staat voor de deur. Wat een heerlijk vooruitzicht! Waarschijnlijk staat jouw kind te trappelen om buiten te spelen, te gamen, op vakantie te gaan… en vooral om niet met school bezig te zijn. Dat begrijpen wij helemaal!

Toch is het belangrijk om (spelenderwijs) te blijven oefenen met lezen en spellen. Daarvoor hoeft jouw kind niet per se een boek te lezen, maar het kan ook op een heel andere manier: bijvoorbeeld met spelletjes voor op de achterbank, recepten, balspelletjes of leesbingo’s.

Schrijf je in voor zomerse lees- en speltips per e-mail

We versturen zeven weken lang iedere week een e-mail met leuke lees- en speltips voor jouw kind. Aan het begin en einde van de vakantie sturen we jullie spelletjes toe die je eventueel kunt printen; middenin de vakantie sturen we spelletjes die je vanaf je telefoon of tablet uit kunt voeren. Zo kan jouw kind ook op jullie vakantieadres aan de slag!

Aanmelden

Aanmelden voor de mails kan via onderstaand formulier.

  • Persoonsgegevens

    Indien je werkzaam bent in het onderwijs, of het soort onderwijs waar je kind nu naar toe gaat.
  • Akkoord

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helma

2 juli 2021

Beste, Tim Heijligers is onder behandeling bij jullie, begeleider Marloes Muijselaar. Graag met haar afstemmen, welke werk Tim in de vakantie kan doen. Kan er ook elke week op maandag nieuwe taken klaar gezet worden via letterlicht. Dat is voor Tim meer motiverend. Met vriendelijke groet, Helma Heijligers