EduService

Marant EduService is een uitleenservice waar thematische materialen, vakliteratuur, leskisten, nieuwe methoden, spel- en ontwikkelingsmaterialen te leen zijn. We bieden actuele, passende materialen voor alle kinderen. Zo blijf je up-to-date en hoef je toch niet steeds nieuwe materialen aan te schaffen. Dankzij de grootste collectie materialen in Nederland maken we samen het onderwijs beter en leuker.

Hoe werkt het?

#

Abonnementen

Wij bieden verschillende abonnementen aan en denken graag mee in de keuze van het juiste abonnement, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften van jouw school. Voor meer informatie over de abonnementen kun je contact met ons opnemen.

#

24 uur per dag

Bestellen van leskisten en materialen kan bij ons 24 uur per dag via deze website. Je kunt ook een leskist op maat bestellen. Zo kun je nauw aansluiten op thema’s of op een specifieke groep of kind.

#

Bezorgservice

Onze bezorgservice levert de materialen en haalt deze ook weer op. Gemakkelijk en tijdbesparend! We maken vooraf samen een jaarplanning en komen op vaste dagen. Zo is het duidelijk wanneer de materialen geleverd en opgehaald worden.

Meest geleende leskisten op maat:

Wanneer je leskisten leent bij Marant EduService, hoef je geen dure materialen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Dit zijn de meest populaire leskisten die op maat worden samengesteld:

Standaard leskisten

We bieden ook een aantal kant-en-klare leskisten aan, waarvan je de inhoud niet zelf samen hoeft te stellen.

Bekijk hier alle standaard leskisten

Nieuw bij EduService: EduKidsLab

Marant EduService biedt scholen de mogelijkheid om de creativiteit en het oplossende vermogen van hun leerlingen te vergroten met het EduKidsLab. We openen onze deuren voor leraren én hun leerlingen zodat zij een duik kunnen nemen in onze collectie van 30.000 leermaterialen.

Lees verder

"Het is goud waard om telkens met nieuwe materialen te werken die verwondering voelen"

"De kinderen vonden het fantastisch!"

Voor groep 4 t/m 7 van basisschool Ni-je Veste in Groenlo heeft Marant EduService begin juni een startdag techniek verzorgd. Deze dag stond volledig in het teken van techniek waarbij leerlingen o.a…

Lees verder

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen