EduService

Werk je in het primair onderwijs, bij een kinderopvang of in een educatieve instelling? Heb je behoefte aan passende materialen voor alle kinderen en is het streven om up-to-date te blijven? Bij Marant EduService kan jouw school lenen uit de grootste collectie leermaterialen van Nederland. Met behulp van toegankelijke, vernieuwende en concrete lesmaterialen maken we samen het onderwijs beter en leuker.

Marant EduService is een uitleenservice waar lesmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen worden vaak vernieuwd, waardoor het lastig kan zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Wij nemen deze zorg uit handen en volgen lokale, regionale en landelijke trends op de voet. Met ruim 30.000 nauwkeurig geselecteerde materialen hebben wij een breed aanbod voor onze huidige 1200 klanten. Door materialen te lenen hoef je zelf geen dure spullen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Bovendien ben je ervan verzekerd dat materialen compleet zijn en door ons worden aangevuld. Met nieuwe, passende en uitdagende materialen raken leerlingen gemotiveerder en wordt leren leuker!

Hoe werkt het?

#

Abonnementen

Marant EduService kent verschillende abonnementsvormen. Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften. Voor meer informatie over de abonnementen, tarieven en dagpassen kun je contact met ons opnemen via 0481 439 323 of eduservice@marant.nl.

#

Leskisten aanvragen

Het aanvragen van leskisten kan 24 uur per dag online. Je kunt kiezen tussen maatwerkkisten of standaardleskisten. Na het aanvragen van de leskist maken wij de bestelling voor je compleet en zorgen we dat het materiaal zo snel mogelijk bij jou in de klas komt!

#

Bezorgservice

Onze eigen bezorgservice bezorgt de materialen en haalt deze ook weer op. Gemakkelijk en tijdbesparend! We maken vooraf samen een jaarplanning op maat. Op deze manier heeft u inzichtelijk wanneer de materialen geleverd en opgehaald worden.

Kies je abonnement

Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften. Dit zijn de abonnementsvormen die wij hanteren.

Meer informatie

Voor meer informatie over de abonnementen, tarieven en dagpassen kun je contact opnemen met Marant EduService via 0481 439 323 of e-mail.

Standaard leskisten

We bieden ook een aantal kant-en-klare leskisten aan, waarvan je de inhoud niet zelf samen hoeft te stellen.

Bekijk hier alle standaard leskisten

Nieuw bij EduService: EduKidsLab

Marant EduService biedt scholen de mogelijkheid om de creativiteit en het oplossende vermogen van hun leerlingen te vergroten met het EduKidsLab. We openen onze deuren voor leraren én hun leerlingen zodat zij een duik kunnen nemen in onze collectie van 30.000 leermaterialen.

Lees verder

"Het is goud waard om telkens met nieuwe materialen te werken die verwondering voelen"

"De kinderen vonden het fantastisch!"

Voor groep 4 t/m 7 van basisschool Ni-je Veste in Groenlo heeft Marant EduService begin juni een startdag techniek verzorgd. Deze dag stond volledig in het teken van techniek waarbij leerlingen o.a…

Lees verder

Screening van materialen

Neem contact op

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen