EduService

Marant EduService is een uitleenservice waar thematische materialen, vakliteratuur, leskisten, nieuwe methoden, spel- en ontwikkelingsmaterialen te leen zijn. We bieden actuele, passende materialen voor alle kinderen. Zo blijf je up-to-date en hoef je toch niet steeds nieuwe materialen aan te schaffen. Dankzij de grootste collectie materialen in Nederland maken we samen het onderwijs beter en leuker.

Hoe werkt het?

#

Abonnementen

Wij bieden verschillende abonnementen aan en denken graag mee in de keuze van het juiste abonnement, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften van jouw school. Voor meer informatie over de abonnementen kun je contact met ons opnemen.

#

24 uur per dag

Bestellen van leskisten en materialen kan bij ons 24 uur per dag via deze website. Je kunt ook een leskist op maat bestellen. Zo kun je nauw aansluiten op thema’s of op een specifieke groep of kind.

#

Bezorgservice

Onze bezorgservice levert de materialen en haalt deze ook weer op. Gemakkelijk en tijdbesparend! We maken vooraf samen een jaarplanning en komen op vaste dagen. Zo is het duidelijk wanneer de materialen geleverd en opgehaald worden.

Meest geleende leskisten:

Wanneer je leskisten leent bij Marant EduService, hoef je geen dure materialen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Dit zijn de meest populaire leskisten:

Nieuw bij EduService: EduKidsLab

Marant EduService biedt scholen de mogelijkheid om de creativiteit en het oplossende vermogen van hun leerlingen te vergroten met het EduKidsLab. We openen onze deuren voor leraren én hun leerlingen zodat zij een duik kunnen nemen in onze collectie van 30.000 leermaterialen.

Lees verder

"Het is goud waard om telkens met nieuwe materialen te werken die verwondering voelen"

"Dit was echt mijn leukste schooldag!"

Voor groep 4 van Basisschool Sunte Werfert uit Elst stond er inspiratievolle middag in het teken van ruimtevaart. Zij kregen de mogelijkheid om als eerste school deel te nemen aan het EduKidsLab va…

Lees verder

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen