Hoe werkt het?

Marant EduService is een uitleenservice waar thematische materialen, vakliteratuur, leskisten, nieuwe methoden, spel- en ontwikkelingsmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen veranderen snel; het kan lastig zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Wij nemen deze zorg graag uit handen en volgen lokale, regionale en landelijke trends op de voet.

Met ruim 30.000 nauwkeurig geselecteerde materialen hebben wij een breed aanbod voor onze huidige 1200 klanten. Door materialen te lenen hoef je zelf geen dure spullen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Met nieuwe, passende en uitdagende materialen raken leerlingen gemotiveerder en wordt leren leuker!

Home » EduService » Hoe werkt het?

Lenen bij EduService

Kies je abonnement

Marant EduService kent verschillende abonnementsvormen. Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften. Voor meer informatie over de abonnementen, tarieven en dagpassen kun je contact met ons opnemen via 0481 439 323 of eduservice@marant.nl.

Leskisten aanvragen

Het aanvragen van leskisten gaat eenvoudig online. Je kunt kiezen tussen maatwerkkisten of standaardleskisten. Na het aanvragen van de leskist maken wij de bestelling voor je compleet en zorgen we dat het materiaal zo snel mogelijk bij jou in de klas komt! Een leskist bestellen kan hier.

 

Bezorgservice

Onze eigen bezorgservice bezorgt de materialen en haalt deze ook weer op. Gemakkelijk en tijdbesparend! We maken vooraf samen een jaarplanning op maat. Op deze manier heeft u inzichtelijk wanneer de materialen geleverd en opgehaald worden.

Je bent welkom bij EduService

Tijdens onze openingstijden kun je ons materiaal bekijken, lenen of terugbrengen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor advies over materiaal of onderwijsinhoudelijke vragen. Daarnaast kun je met jouw team ook een bezoek brengen aan Marant EduService. Wij kunnen jullie adviseren op het gebied van een specifiek thema, maar ook over de inzet van additionele materialen bij verschillende vak- en vormingsgebieden en de vormgeving van een rijke leeromgeving.

Overweeg je een abonnement af te sluiten, maar wil je graag eerst een kijkje komen nemen? Ook dat kan! Neem contact met ons op via e-mail of via 0481 – 439 323. EduService is tijdens de schoolvakanties gesloten