Hoe werkt het?

Marant EduService is een uitleenservice waar thematische materialen, vakliteratuur, leskisten, nieuwe methoden, spel- en ontwikkelingsmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen veranderen snel; het kan lastig zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Wij nemen deze zorg graag uit handen en volgen lokale, regionale en landelijke trends op de voet.

Met ruim 30.000 nauwkeurig geselecteerde materialen hebben wij een breed aanbod voor onze huidige 1200 klanten. Door materialen te lenen hoef je zelf geen dure spullen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Met nieuwe, passende en uitdagende materialen raken leerlingen gemotiveerder en wordt leren leuker!

Home » EduService » Hoe werkt het?

Lenen bij EduService

Abonnement op maat

Marant EduService kent verschillende abonnementsvormen. Wij denken graag mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften. Voor meer informatie over de abonnementen, tarieven en dagpassen kun je contact met ons opnemen of download de tarievenkaart.

Marant EduService: 24 uur per dag

Bestellen en reserveren van leskisten en materialen kan bij ons 24 uur per dag via de website. Vanzelfsprekend worden de materialen bezorgd en gehaald door onze bezorgservice.

Je kunt ook een leskist op maat bestellen door contact op te nemen met EduService. Zo kun je nauw aansluiten op thema’s of op een specifieke groep of kind. Een leskist bestellen kan hier.

Mochten we een materiaal niet in huis hebben, dan kunnen we dat bij voldoende belangstelling aanschaffen.

 

Maatwerk op locatie

Heb je behoefte aan advies op maat over bijvoorbeeld de inrichting van een technieklokaal, inrichten van leerpleinen, schoolomgeving of het screenen van spel- en ontwikkelingsmaterialen in groepen 1 en 2 op de tussendoelen? Voor abonnementhouders van Marant EduService hanteren wij een kortingspercentage.

 

Bezorgservice

Onze eigen bezorgservice bezorgt de materialen en haalt deze ook weer op. Gemakkelijk en tijdbesparend! We maken vooraf samen een jaarplanning op maat en komen op vaste dagen. Op deze manier is het duidelijk wanneer de materialen geleverd en opgehaald worden. Daarnaast bezoeken wij graag jouw school om advies te geven over het aanvullen en updaten van de materialen. Het is ook mogelijk om samen ideeën uit te werken met betrekking tot de inrichting van het schoolgebouw en/of die van de buitenruimte.

Je bent welkom bij EduService

Tijdens onze openingstijden kun je ons materiaal bekijken, lenen of terugbrengen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor advies over materiaal of onderwijsinhoudelijke vragen.

Daarnaast kun je met jouw team ook een bezoek brengen aan Marant EduService. Wij kunnen jullie informeren over een bepaald thema, maar ook over de inzet van additionele materialen bij verschillende vak- en vormingsgebieden, of bijvoorbeeld vormgeving van de rijke leeromgeving.

Overweeg je een abonnement af te sluiten, maar wil je graag eerst een kijkje komen nemen? Ook dat kan! Neem contact met ons op via e-mail of via 0481 – 439 323. EduService is tijdens de schoolvakanties gesloten