Inspiratiemiddagen

Op woensdagmiddagen organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten die wij inspiratiemiddagen noemen. Deze worden ingeleid door een Marant Interstudie adviseur of EduService-consulent, waarna je je kunt oriënteren op de bijbehorende materialen die bij EduService geleend kunnen worden. Ook nodigen we regelmatig uitgevers uit om voorlichting te geven over één of meer les­methoden. Welke voorlichtingsbijeenkomsten op het programma staan, zie je hieronder.

Home » EduService » Inspiratiemiddagen

Agenda

 

Datum
 29 november  Wereldoriëntatie Op deze middag geven we informatie over de plek van O&O-leren in de nieuwste methodes voor Wereldoriëntatie. Op ons methodenplein hebben we de gangbare methodes ter inzage staan. Via basispoort kan ook het digitale aanbod ingezien worden. We kunnen op verzoek advies geven over de aansluiting van diverse methodes bij de visie van de school. Uiteraard wordt ook de koppeling met het uitgebreide uitleenaanbod van EduService gelegd.

Aanmelden bijeenkomst Eduservice    In onze nieuwsbrief lees je o.a. leuke tips, interessante artikelen en meer!

  • (Als je voor meerdere inspiratiemiddagen wilt aanmelden met een verschillend aantal collega’s, neem dan even contact met ons op via eduservice@marant.nl of 0481-439323)