Inspiratiemiddagen

Op woensdagmiddagen organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten die wij inspiratiemiddagen noemen. Deze worden ingeleid door een Marant Interstudie adviseur of EduService-consulent, waarna je je kunt oriënteren op de bijbehorende materialen die bij EduService geleend kunnen worden. Ook nodigen we regelmatig uitgevers uit om voorlichting te geven over één of meer les­methoden. Welke voorlichtingsbijeenkomsten op het programma staan, zie je hieronder.

Home » EduService » Inspiratiemiddagen

Agenda

Woensdag 22 april: Oriëntatie Rekenmethoden

In samenwerking met diverse uitgevers organiseren we 22 april een middag waarin je je kunt oriënteren op een nieuwe rekenmethode. Uitgeverijen presenteren hun methode, en er is mogelijkheid om de methoden in te zien en (delen) te lenen bij EduService. Geef je dus snel op!

 

Vrijdag 15 mei: Inloopdag Wetenschap en Technologie

Op 15 mei organiseert Marant EduService een inspiratiedag over Wetenschap en Technologie voor 2 tot 12 jarigen. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met alles wat wij te bieden hebben op dit gebied. Bekijk ons nieuwe mobiele technieklokaal voor op je eigen locatie, neem deel aan een interactieve sessie in de vorm van een EduLab of probeer een van onze standaard techniekkisten uit!

Aanmelden    In onze nieuwsbrief lees je o.a. leuke tips, interessante artikelen en meer!
  • (Als je je voor meerdere inspiratiemiddagen wilt aanmelden met een verschillend aantal collega’s, neem dan even contact met ons op via eduservice@marant.nl of 0481-439323)