Home » EduService » Leskisten » Een gratis leskist met materialen voor de laatste schoolweken!

Een gratis leskist met materialen voor de laatste schoolweken!

De laatste periode voor de zomervakantie is aangebroken. Dit betekent dat jullie binnenkort druk zijn met de voorbereidingen op eindfeesten, schoolreizen en musicals. Maar deze periode biedt ook wat meer ruimte voor buitenspel, onderzoekend en ontwerpend leren of de tijd om bijvoorbeeld eens een rekencircuit uit te proberen.

Marant EduService heeft meer dan 30.000 les- en spelmaterialen, die nauwkeurig geselecteerd zijn voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Met dit rijke aanbod aan materialen hebben wij nu leskisten samengesteld die gericht is op de laatste paar weken van schooljaar. En deze materialen verschillen voor iedere bouw. Denk hierbij aan materialen voor buitenspel, maar ook verrijkings-, onderzoeks- en constructiematerialen.

En om kennis te maken met deze materialen kun je deze leskist gratis lenen tot het einde van het schooljaar!

Hoe werkt het?

Je vult hieronder in voor welke bouw je een kist wilt lenen en wanneer je deze zou kunnen ophalen. Wij zetten de leskist voor je klaar op onze locatie aan de Nieuwe Aamsestraat 84 te Elst. Wanneer je de kist ophaalt, is er ook de mogelijkheid tot een korte rondleiding onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo doe je alvast inspiratie op voor komend schooljaar!

Je mag deze leskist lenen tot het einde van het schooljaar en brengt deze dus ook voor de zomervakantie weer terug op een dag die jou uitkomt.

Ja, ik wil een gratis leskist lenen!

  • Let op: het is niet mogelijk de leskist op een vrijdag of in het weekend op te halen. Kies dus voor een datum die op een maandag t/m donderdag valt.
    DD slash MM slash JJJJ
  • Onze openingstijden zijn van 9.00 tot 17.30 uur. Heb jij een idee tussen welke tijden je de leskist waarschijnlijk komt ophalen? Vul dit dan hier in.
  • In onze nieuwsbrief lees je leuke tips, interessante artikelen en meer!

 

 

Deel deze pagina