Home » EduService » Leskisten » Leskist Wetenschap & Technologie voor groep 1-8

Leskist Wetenschap & Technologie voor groep 1-8

Om aan de groeiende vraag naar leermiddelen voor wetenschap en technologie tegemoet te komen heeft Marant EduService in samenwerking met het Kenniscentrum Wetenschap en Techniek Gelderland (KWTG) praktische themakisten rondom wetenschap en technologie ontwikkeld. Hierin zitten korte handleidingen en uitdagende en verwonderende materialen. Inspirerend om mee aan de slag te gaan! De leskisten zijn beschikbaar voor de onderbouw, middenbouw, middenbouw/bovenbouw en bovenbouw.

De materialen in de leskisten sluiten aan bij de kerndoelen van het wetenschap- en technologiethema. Ze bevatten een korte, laagdrempelige inleiding die kinderen uitdaagt om te onderzoeken en te ontdekken. De proefjes en constructiematerialen sluiten aan bij de leefwereld van kinderen. Voor de plusleerlingen zijn er extra uitdagingen.

Wetenschap en Technologie past goed binnen eigentijds onderwijs. Onze leskisten en ontdekkistjes zijn niet alleen voorzien van een beschrijving van de leerdoelen W&T (aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek) maar ook van andere vakgebieden, zoals rekenen.

Ga naar ons overzicht met leskisten en filter op groepsniveau om een passende selectie van leuke en leerzame leskisten te krijgen!

Deel deze pagina