Home » Elfde Leergang Midden Management succesvol afgesloten

Elfde Leergang Midden Management succesvol afgesloten

Datum: 28 juni 2017

Op donderdag 15 juni vond de slotdag van de elfde Leergang Midden Management plaats. De deelnemers, hun opleiders, mentoren, leidinggevenden en collega’s van de deelnemers vierden het einde van de leergang in het prachtige Landgoedlab van het Kandinsky College. Terwijl de zon uitbundig scheen en leerlingen van Het Rijks VMBO de catering verzorgden, werd er nog een keer teruggeblikt op 15 maanden hard werken en veel leren.

Zo lieten twee deelnemers van Metameer uit Boxmeer de andere deelnemers een voor een plaatsnemen op een krat. Terwijl een deelnemer op het krat stond, werd zijn of haar specifieke rol in de groep onder de loep genomen. Hiervoor hadden de twee ‘Metameerders’ een enquête gehouden onder de deelnemers. Het resultaat: hilarische en memorabele momenten!

Na een korte pauze begon het officiële gedeelte door de opleiders. Petra van Oorschot toonde aan de hand van een fotopresentatie de hoogtepunten en bijzondere momenten van deze leergang. Vervolgens spraken de opleiders de deelnemers ombeurten toe. Ieder kreeg een persoonlijk woord over de ontwikkeling tijdens de leergang, een typering en een wens voor de toekomst. Vervolgens werd het certificaat overhandigd en een mooie roos.

Daarmee was de middag nog niet ten einde: de opleiders werden ook nog even in het zonnetje gezet door de deelnemers. Vervolgens stonden de leerlingen van Het Rijks alweer klaar met een lekker drankje en kon er geproost worden op een nieuwe lichting middenmanagers!

Inschrijving nieuwe leergang geopend

De inschrijving voor de nieuwe Leergang Midden Management is geopend. Deze leergang gaat van start in februari 2018. De voorlichtingsbijeenkomsten zijn op 20 september en 2 oktober 2017. Kijk hier voor meer informatie.

Meer over de Leergang Midden Management

Ben jij ook geïnteresseerd in de Leergang Midden Management? Kijk dan hier.

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.