Home » Exclusief webinar: De kracht van formatief werken met Shirley Clarke

Exclusief webinar: De kracht van formatief werken met Shirley Clarke

Datum: 6 april 2021

Laatste kaarten voor exclusief webinar met Shirley Clarke

Op donderdag 22 april organiseert onze partner OnderwijsAdvies een exclusief webinar met Shirley Clarke. Het webinar gaat over eigenaarschap. Eigenaarschap bij leerlingen door de kracht van formatief werken. Bij formatief werken is de growth-mindset het uitgangspunt en ben je gericht op leren in plaats van op onderwijs. Gerichtheid op leren houdt kinderen nieuwsgierig en past natuurlijk veel beter bij hen, omdat ze dat van nature al zijn. En daarmee zijn ze gericht op groei! Sterker, ze nemen daar zelf de regie op. Daarbij leren ze zichzelf, en samen met anderen, kritisch te bevragen en te reflecteren op het proces.

Over Shirley Clarke

Shirley Clarke begon haar carrière als leraar in het basisonderwijs. Ze werkte 10 jaar bij de Inner London Education Authority en daarna 10 jaar als lector en onderzoeker aan het Institute of Education van de University of London. Gedurende deze periode stuurde ze tal van onderzoeksprojecten aan, gericht op curriculum en beoordeling. Ze is tegenwoordig actief als onderzoeker, trainer, adviseur en auteur.

Shirley Clarke werkt al jaren met onderzoeksteams in scholen in Engeland om leerlingen te helpen eigenaar te worden van hun leerproces. Dat maakt haar werk zo praktisch!

Praktische informatie

Het webinar met Shirley Clarke is gericht op het Nederlandse onderwijs en vindt plaats op donderdag 22 april van 16.00 – 17.00 uur. Deelname aan het webinar kost €30. Uiteraard mag je Shirley je eigen vragen stellen!

Inschrijven

Geef je vandaag nog op, want het loopt snel vol! Inschrijven voor het webinar met Shirley Clarke kan hier.

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.