Home » Heb jij snel een tijdelijke schoolleider nodig?

Heb jij snel een tijdelijke schoolleider nodig?

Datum: 30 mei 2022

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Misschien zit je met je handen in het haar omdat de formatie voor volgend jaar nog niet rond is. Dankzij het brede netwerk van 1801 Interim & Selectie (voorheen Marant Interim & Selectie) kunnen we dit snel oplossen. Onze interim-schoolleiders, -leidinggevenden, -ib’ers en -specialisten (bijvoorbeeld op het gebied van HR of financiën) zijn direct inzetbaar; of het nu om werkzaamheden voor een korte of langere tijd gaat.

Wat je vraag ook is: wij kunnen ermee aan de slag

Wellicht is jouw schoolleider wegens ziekte uitgevallen of om een andere reden niet (langer) beschikbaar. Het is belangrijk dat dit gat snel wordt opgevuld door een interim professional zodat de continuïteit van het onderwijs niet in gevaar komt en de kwaliteit hoog blijft. Wij leveren interim professionals die het werk voortzetten en samen met het team werken aan het beste onderwijs voor ieder kind.

Is er meer nodig?

Misschien heeft het team meer nodig dan een leidinggevende die het werk voortzet. Is er verbetering nodig of moet er een ingrijpende verandering worden doorgevoerd? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze interim professionals werken aan de duurzaamheid van het schoolteam en brengen het leren weer op gang. We hebben veel ervaring met veranderprocessen en interventiemanagement, en stellen altijd een maatwerktraject op.

Zeven redenen om voor 1801 Interim en Selectie te kiezen

  1. We bieden kwaliteit, effectiviteit en doordachte maatwerktrajecten
  2. We horen wat de opdracht vraagt en matchen de juiste interimprofessional
  3. We werken vanuit een opdracht met een daarbij passend Plan van Aanpak.
  4. We sturen met o.a. tussen- en eindevaluaties scherp op het afgesproken en concreet duurzaam (eind)resultaat
  5. We zijn gedurende het hele traject betrokken
  6. Onze interimprofessionals krijgen altijd een schaduwcoach toegewezen
  7. We maken gebruik van de nieuwste inzichten en aanpakken in leiderschap, veranderkunde en interventiemanagement.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina Ik zoek een interimmer. Je kunt ook direct contact opnemen met Frans Kwakernaat of Diane van Tuijl.

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.