Interim & Selectie

Marant Interim & Selectie biedt professionele, tijdelijke ondersteuning in onderwijsorganisaties. Eigenlijk zijn we een interim-speciaalzaak voor het onderwijs. We bieden maatwerkoplossingen en werken met ervaren leidinggevenden. Met hun tijdelijke leiding brengen zij de verbeteringen waar de school behoefte aan heeft.

Gratis webinars over interimwerk in het onderwijs

In het onderwijs vormen de interimmers een belangrijke groep. Wanneer een schoolleider plots wegvalt of om wat voor reden zijn werk niet meer kan uitvoeren, wordt er vaak een interim-schoolleider ingevlogen. Ben jij zo’n interimmer in het onderwijs, of denk je erover na om dat te worden? Neem dan deel aan onze gratis webinars over interimwerk in het onderwijs. Maandelijks spreken we met interessante gasten over wat er allemaal bij een interimopdracht komt kijken en welke belangrijke thema’s er spelen.

Lees verder

Events en masterclasses

Marant Interim & Selectie verzorgt professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. In dit netwerk is er ook ruimte voor casuïstiek. Bekijk welke bijeenkomsten gepland staan en hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Meer info

"Duurzame schoolverbetering is wezenlijk anders dan een school in ontwikkeling."

Meer informatie

Wil jij meer informatie of in gesprek over een traject op maat? Neem dan contact op met:

  • Frans Kwakernaat
    06 – 330 370 69
    e-mail
  • Diane van Tuijl
    06 – 270 65 837
    e-mail

 

Of stuur ons een e-mail.

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen