Interim & Selectie

Marant Interim & Selectie biedt professionele, tijdelijke ondersteuning in onderwijsorganisaties. Eigenlijk zijn we een interim-speciaalzaak voor het onderwijs. We bieden maatwerkoplossingen en werken met ervaren leidinggevenden. Met hun tijdelijke leiding brengen zij de verbeteringen waar de school behoefte aan heeft.

Meer weten?

In gesprek over een traject op maat? We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0481 – 439 379 of 06 – 330 370 69.

Je kunt ons ook mailen via e-mail.

Ook met dit gevoel op vakantie?

De formatieperiode is vrijwel achter de rug; veel puzzelen en schuiven. De posities van directeuren en teamleiders zijn ingenomen en het nieuwe schooljaar kan wel van start gaan. Maar dan komt het wel eens voor dat nog nét voor de zomer één van de leidinggevende posities toch vacant komt. Daar was niet op gerekend.

In die situaties kan Marant Interim & Selectie tijdelijke directeuren, team- of afdelingsleiders inzetten. We kunnen verschillende soorten opdrachten voor de jouw school uitvoeren; ze zijn altijd gericht op het verbeteren van het onderwijs in de volle breedte; van leiderschap naar cultuurkwesties en didactisch handelen. We werken met vooraf afgesproken resultaten en ons doel is om te komen van problemen oplossen naar het vergroten van probleemoplossend vermogen van jouw (school)team.

Bekijk de mogelijkheden

Masterclass: Organisatieklimaat en werkdruk

Op donderdag 22 november 2018 organiseert Marant weer een masterclass in Utrecht. Het thema van deze masterclass is Organisatieklimaat en werkdruk. Deze masterclass duurt van 17.00 tot 21.00 uur. Dr. Babette Bronkhorst zal een keynote verzorgen.

Meer info en aanmelden

"Duurzame schoolverbetering is wezenlijk anders dan een school in ontwikkeling."

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen