Interim & Selectie

Marant Interim & Selectie biedt professionele, tijdelijke ondersteuning in onderwijsorganisaties. Eigenlijk zijn we een interim-speciaalzaak voor het onderwijs. We bieden maatwerkoplossingen en werken met ervaren leidinggevenden. Met hun tijdelijke leiding brengen zij de verbeteringen waar de school behoefte aan heeft.

Masterclass Veranderdiagnose

Op donderdag 14 november 2019 organiseert Marant een masterclass over veranderdiagnose met onderzoeker en consultant Rob van Es. In de masterclass gaat Rob op basis van zijn boek Veranderdiagnose. De onderstroom van organiseren (Managementboek van het jaar 2009) in op de onderstroom in organisaties. Gebruik makend van verschillende kunstvormen laat hij zien wat de onderstroom is, hoe je die kunt herkennen en welke soms disfunctionele invloed die onderstroom kan hebben.

Lees verder

Events en masterclasses

Marant Interim & Selectie verzorgt professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. In dit netwerk is er ook ruimte voor casuïstiek. Bekijk welke bijeenkomsten gepland staan en hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Meer info

"Duurzame schoolverbetering is wezenlijk anders dan een school in ontwikkeling."

Meer informatie

Wil jij meer informatie of in gesprek over een traject op maat? We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op:

  • 0481 – 439 379
  • 06 – 330 370 69

Of stuur ons een e-mail.

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen