Home » Interim & Selectie » Ik ben een interimmer

Ik ben een interimmer

Dankzij ons brede bestand met ervaren interimprofessionals kunnen wij vrijwel altijd aan de vraag van de opdrachtgever voldoen. Onze interimmers worden ingezet in het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en ervaren interimmers die samen met ons (en onze klanten) willen werken aan onderwijsverbetering.

Gevraagde posities

Ben jij interimmer? Kijk hier voor de posities die wij graag aan ons bestand willen toevoegen.

Onze zoektocht

Wij hechten veel waarde aan een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarom kijken wij verder dan het functieprofiel. Samen met de opdrachtgever stellen we vast aan welke kwaliteiten de organisatie behoefte heeft en wat de taken van de interimmer gaan zijn. Hier zoeken wij dan de juiste kandidaat bij.

Begeleiding

Wij bemiddelen niet alleen, maar begeleiden ook. Als de interimmer aangetrokken is, blijven wij op de achtergrond aanwezig. Wij coachen de interimmer desgewenst bij zijn of haar opdracht(en), zodat de kans op slagen groter wordt.

Aanmelden

Als je wilt aansluiten bij Marant Interim & Selectie, vul dan dit formulier in.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Frans Kwakernaat via e-mail of 06 – 330 370 69. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Marant Interim via e-mail of 0481 – 43 93 79.

Deel deze pagina