Interim potential

Heb je interesse om als interim manager, interim intern begeleider of interim specialist aan de slag te gaan, maar ben je er nog niet helemaal klaar voor? Het is mogelijk om in ons bestand als interim potential opgenomen te worden.

Potentials bij Marant Interim & Selectie

Na een kennismakings- en intakegesprek kun je beslissen of je voor Marant Interim & Selectie aan de slag zou willen. Indien wij toekomst zien in jou als interimmer, nemen we je op in ons potentials-bestand.

Na een jaar voeren we een vervolggesprek waarin we het afgelopen jaar met elkaar doornemen. Heb je voldoende groei door kunnen maken en ben je klaar voor een interimopdracht? Dan kijken wij of er een geschikte opdracht is. In de tussenliggende periode houden we onze ogen en oren open voor opdrachten die passen bij jouw expertise en competenties.

Leergang

Marant Interstudie biedt de leergang Interim Management in het Onderwijs aan. Deze leergang is uitermate geschikt voor onderwijsprofessionals die nog geen (of weinig) ervaring hebben met interimopdrachten, maar in de toekomst wel als interimmer aan de slag zouden willen. Het volgen van deze leergang kan een mooie stap in jouw carrière zijn.

Aanmelden

Als je wilt aansluiten bij de potentials van Marant Interim & Selectie, stuur dan je motivatie, CV en foto naar e-mail o.v.v. Interim potential. We nemen dan binnen twee weken contact met je op.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Frans Kwakernaat via e-mail of 06 – 330 370 69. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Marant Interim via e-mail of 0481 – 43 93 79.

Deel deze pagina