Marant Interim

Met onze professionele ondersteuning in het onderwijs (voor korte of langere tijd) doen we er alles aan om schoolorganisaties weer succesvol te laten zijn. We werken sectorbreed, in het PO, VO en (V)MBO, en met ervaren professionals die hun sporen verdiend hebben als bestuurder, schoolleider, afdelingsleider, teamleider of IB’er. Zij bieden de verbeteringen waar de school behoefte aan heeft.

Home » Interim & Selectie » Marant Interim

Interimoplossingen

Heb je een tijdelijke leidinggevende nodig omdat bijvoorbeeld een teamleider plotseling is weggevallen? Heb je als schoolleider behoefte aan ondersteuning bij het uitvoeren van de taken? Of moet het roer om, maar weet je niet hoe je de verandering het beste kunt aanpakken? Marant Interim heeft verschillende interimoplossingen voor diverse vragen.

Lees verder

Werkwijze

In een intakegesprek verkennen we uitgebreid wat er speelt in de organisatie. Samen zoeken we naar de kern van de opdracht.  Als we scherp in beeld hebben waar het om gaat, gaan wij op zoek naar een persoon die voor korte of langere tijd leiding gaat geven aan een school of scholengroep. Vooraf stellen we het eindresultaat van de opdracht samen vast.

Lees verder

Onze mensen

Wie zijn onze mensen? Waar hebben ze ervaring mee en waarbij kunnen ze jou ondersteunen?

Lees verder

Kwaliteit

Marant Interim waarborgt de kwaliteit van het interim-werk op vier belangrijke aspecten.

Lees verder

Meer informatie

Voor meer informatie over onze interim-dienstverlening of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kun je contact opnemen met:

  • Frans Kwakernaat
    06 – 330 370 69
    e-mail
  • Diane van Tuijl
    06 – 270 65 837
    e-mail