Home » Interim & Selectie » Marant Interim » Interimoplossingen

Interimoplossingen

Continuïteitsvragen

Heb je een tijdelijke leidinggevende nodig omdat bijvoorbeeld een teamleider plotseling is weggevallen? Onze interim kan direct beginnen, heeft veel ervaring en kan de lege plek tijdelijk invullen, zodat de continuïteit in de organisatie gewaarborgd blijft.

Capaciteitsvragen

Heeft een schoolleider behoefte aan ondersteuning bij het uitvoeren van de eigen taken? Marant Interim begeleidt de schoolleiding met een ervaren, deskundige interim die meehelpt.

Verandermanagement

Moet het roer om, maar weet je niet hoe je de verandering het beste kunt aanpakken? De verandermanagers van Marant Interim krijgen beweging in een team of school en kijken verder dan de verandering. Ze weten wat een verandering betekent voor alle niveaus in de organisatie.

Crisismanagement

Als er op vele fronten onrust is in de organisatie, bestaat al snel de kans dat het de kenmerken van een crisis krijgt. Marant Interim heeft ervaren crisismanagers die de rust in de organisatie kunnen herstellen.

Re-structurering

Heb je als bestuurder geen vertrouwen meer in het management? Loopt het op bijna alle fronten niet goed? De interimmanagers van Marant Interim analyseren de pijnpunten en nemen het roer over. Ze zorgen niet alleen voor een nieuwe strategie en toekomst, maar implementeren deze ook.

Interimspecialisten

Specialist nodig? Ook voor ondersteuning op het gebied van financiën, intern begeleiders, HR, ICT, huisvesting en facilitaire zaken kun je bij ons terecht.

Meer informatie of vragen?

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Frans Kwakernaat via e-mail of 06 – 330 370 69. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Marant Interim via e-mail of 0481 – 43 93 79.

Deel deze pagina