Events en masterclasses

Marant Interim & Selectie verzorgt professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. In dit netwerk is er ook ruimte voor casuïstiek. Je leest hier welke bijeenkomsten gepland staan en hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Gratis webinars over interimwerk in het onderwijs

In het onderwijs vormen de interimmers een belangrijke groep. Wanneer een schoolleider plots wegvalt of om wat voor reden zijn werk niet meer kan uitvoeren, wordt er vaak een interim-schoolleider ingevlogen. Ben jij zo’n interimmer in het onderwijs, of denk je erover na om dat te worden? Neem dan deel aan onze gratis webinars over interimwerk in het onderwijs. Maandelijks spreken we met interessante gasten over wat er allemaal bij een interimopdracht komt kijken en welke belangrijke thema’s er spelen.

Lees verder

Masterclass 'Hoe ik verander'

Op een nader te bepalen datum organiseert Interstudie de Masterclass ‘Hoe ik verander’ met Shirine Moerkerken. Geen pasklare antwoorden, maar een zoektocht naar behulpzame interventies die werken als het zetten van mooie kraken. Er is aandacht voor disfunctionele patronen in de onderlinge communicatie in organisaties en hoe je daarin het verschil kunt maken.

Lees verder

Leergang voor ervaren interim-schoolleiders

Eindelijk; een leiderschapsleergang voor ervaren interimmers in het onderwijs. Vijf masterclasses met thema’s als ‘de donkere kant van leiderschap’, ‘anders interveniëren’, ‘leiderschap in een vloeibare context’ en ‘leren hoe je van A naar B gaat op de B-manier’. Op Buitenplaats De Heiligenberg in Leusden ga je onder begeleiding van inspirerende sprekers en coaches met collega-interim-schoolleiders de diepte in.

Meer informatie

Leergang Interim Management in het Onderwijs

Tijdelijk leiderschap (interim management) is wezenlijk anders dan lijnmanagement maar lijkt er tegelijkertijd heel veel op. In deze leergang leert u zowel hoe u uw rijke ervaring effectief kunt inzetten, als nieuwe manieren van kijken en handelen.

Meer informatie

Training Interim Management in Onderwijs

De training Interim Management in Onderwijs bestaat uit vijf workshops, speciaal bedoeld voor leidinggevenden die (willen) starten als interimmanager in het onderwijs.

Meer informatie