Events en masterclasses

Marant Interim & Selectie verzorgt professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. In dit netwerk is er ook ruimte voor casuïstiek. Je leest hier welke bijeenkomsten gepland staan en hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Netwerk event op 20 januari 2021

Tijdens dit netwerk event ontmoet je veel andere schoolleiders met eenzelfde passie voor het onderwijs als jij. Ontmoeting, verbinding en delen van kennis en ervaring spelen hier een grote rol. Ook het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden komt voorbij. Daarvoor organiseren wij naast, verbinding- en netwerkmomenten, ook inspirerende workshops en presentaties, waar jij mee verder kunt als schoolleider.

Lees verder

Masterclass 'Hoe ik verander'

Op een nader te bepalen datum organiseert Interstudie de Masterclass ‘Hoe ik verander’ met Shirine Moerkerken. Geen pasklare antwoorden, maar een zoektocht naar behulpzame interventies die werken als het zetten van mooie kraken. Er is aandacht voor disfunctionele patronen in de onderlinge communicatie in organisaties en hoe je daarin het verschil kunt maken.

Lees verder

Leergang voor ervaren interim-schoolleiders

Eindelijk; een leiderschapsleergang voor ervaren interimmers in het onderwijs. Vijf masterclasses met thema’s als ‘de donkere kant van leiderschap’, ‘anders interveniëren’, ‘leiderschap in een vloeibare context’ en ‘leren hoe je van A naar B gaat op de B-manier’. Op Buitenplaats De Heiligenberg in Leusden ga je onder begeleiding van inspirerende sprekers en coaches met collega-interim-schoolleiders de diepte in.

Meer informatie

Leergang Interim Management in het Onderwijs

Tijdelijk leiderschap (interim management) is wezenlijk anders dan lijnmanagement maar lijkt er tegelijkertijd heel veel op. In deze leergang leert u zowel hoe u uw rijke ervaring effectief kunt inzetten, als nieuwe manieren van kijken en handelen.

Meer informatie

Training Interim Management in Onderwijs

De training Interim Management in Onderwijs bestaat uit vijf workshops, speciaal bedoeld voor leidinggevenden die (willen) starten als interimmanager in het onderwijs.

Meer informatie