Events en masterclasses

Marant Interim & Selectie verzorgt professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. In dit netwerk is er ook ruimte voor casuïstiek. Je leest hier welke bijeenkomsten gepland staan en hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Masterclass Veranderdiagnose

Op donderdag 14 november 2019 organiseert Marant een masterclass over veranderdiagnose met onderzoeker en consultant Rob van Es. In de masterclass gaat Rob op basis van zijn boek Veranderdiagnose. De onderstroom van organiseren (Managementboek van het jaar 2009) in op de onderstroom in organisaties. Gebruik makend van verschillende kunstvormen laat hij zien wat de onderstroom is, hoe je die kunt herkennen en welke soms disfunctionele invloed die onderstroom kan hebben.

Lees verder

Netwerk-event voor schoolleiders en bestuurders

Op donderdag 23 januari 2020 organiseren Interstudie en MijnID.nu het allereerste netwerk-event voor schoolleiders en bestuurders uit het onderwijs. Tijdens dit event staat verbinding vanuit jouw betekenis centraal. Wie ben je en hoe verbind je je met de ander?

Lees verder

Training Interim Management in Onderwijs

De training Interim Management in Onderwijs bestaat uit vijf workshops, speciaal bedoeld voor leidinggevenden die (willen) starten als interimmanager in het onderwijs.

Meer informatie

Leergang Interim Management in het Onderwijs

Tijdelijk leiderschap (interim management) is wezenlijk anders dan lijnmanagement maar lijkt er tegelijkertijd heel veel op. In deze leergang leert u zowel hoe u uw rijke ervaring effectief kunt inzetten, als nieuwe manieren van kijken en handelen.

Meer informatie