Events en masterclasses

Marant Interim & Selectie verzorgt professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. In dit netwerk is er ook ruimte voor casuïstiek. Je leest hier welke bijeenkomsten gepland staan en hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Masterclass 'De donkere kant van leiderschap en ethiek'

Op 24 maart 2022 organiseert Interstudie de Masterclass ‘De donkere kant van leiderschap en ethiek’. Tijdens deze masterclass geeft Rob van Eijbergen (hoogleraar integriteit van organisaties, verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam) vanuit de sociale psychologie inzicht in het concept van integriteit van organisaties. Daarnaast laat hij zien wat het effect is van de donkere kant van leidinggevenden op het gedrag van medewerkers.

Lees verder

Leergang voor ervaren interim-schoolleiders

Eindelijk; een leiderschapsleergang voor ervaren interimmers in het onderwijs. Vijf masterclasses met thema’s als ‘de donkere kant van leiderschap’, ‘anders interveniëren’, ‘leiderschap in een vloeibare context’ en ‘leren hoe je van A naar B gaat op de B-manier’. Op Buitenplaats De Heiligenberg in Leusden ga je onder begeleiding van inspirerende sprekers en coaches met collega-interim-schoolleiders de diepte in.

Meer informatie

Leergang Interim Management in het Onderwijs

Tijdelijk leiderschap (interim management) is wezenlijk anders dan lijnmanagement maar lijkt er tegelijkertijd heel veel op. In deze leergang leert u zowel hoe u uw rijke ervaring effectief kunt inzetten, als nieuwe manieren van kijken en handelen.

Meer informatie

Training Interim Management in Onderwijs

De training Interim Management in Onderwijs bestaat uit vijf workshops, speciaal bedoeld voor leidinggevenden die (willen) starten als interimmanager in het onderwijs.

Meer informatie