Home » Interim & Selectie » Marant Interim » Events en masterclasses » 23 januari: Netwerk-event voor schoolleiders en bestuurders

23 januari: Netwerk-event voor schoolleiders en bestuurders

Op donderdag 23 januari 2020 organiseren Interstudie en MijnID.nu het allereerste netwerk-event voor schoolleiders en bestuurders uit het onderwijs. Tijdens dit event staat verbinding vanuit jouw betekenis centraal. Wie ben je en hoe verbind je je met de ander?

Hoe mooi zou de wereld zijn, als we elkaar echt kennen? Als we onszelf kennen en dat aan elkaar willen laten zien? Wij geloven in een samenleving waarin verschillen verrijkend zijn en beperkingen aanvullingen. Hoe bijzonder en hoe uniek is het als je kunt zijn wie je echt bent en dat met elkaar kunt delen, om zo elkaar te verrijken en te laten groeien? Echt, het leven wordt er een stuk mooier van!

Wat is er te doen?

Tijdens het event kun je deelnemen aan verschillende inspirerende workshops, zoals ‘De smaak van het leiderschap’, ‘Body and mind language’, ‘In balans blijven’, ‘In verbinding staan en blijven’ en ‘Laat je stem horen’. Verder is er een meet and greet met verschillende adviseurs, er zijn presentaties over ervaringen en informatiestands rond herregistratie.

Na de avondmaaltijd kun je op je eigen manier en in verschillende vormen deelnemen aan een discussieprogramma over verandering in het onderwijs en je plek in het publieke domein. Vanuit verschillende invalshoeken wordt door diverse experts dit onderwerk besproken en toegelicht.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 23 januari 2020
  • Tijd: 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur) tot ongeveer 20.00 uur.
  • Locatie: Utrecht; precieze locatie wordt later bekend gemaakt.
  • Kosten: geen; het event is gratis te bezoeken
  • Eten en drinken: ook daar zorgen we voor!

Aanmelden

Natuurlijk hoeven we niet meer te vragen of je erbij wil zijn… Neem gerust je collega-schoolleider of bestuurder mee! Van harte welkom!

Geef je op vóór 10 december via het onderstaande formulier.

  • Persoonsgegevens

    In onze nieuwsbrief lees je o.a. leuke tips, interessante artikelen en meer!
Deel deze pagina