Notice: Undefined index: img in /home/mrt/domains/marant.nl/public_html/wp-content/themes/marant-theme/subfrontpage.php on line 397
Inspiratiesessie Leiderschap in beweging - Marant

Inspiratiesessie Leiderschap in beweging

Wij nodigen je graag uit voor de inspiratiemiddag/avond van Marant Interim & Selectie rond het thema “Leiderschap in beweging”. De bijeenkomst vindt plaats op 6 juni 2017 aan de Vondellaan 2 in Utrecht. Naast alle drukte bij de afronding van het schooljaar is dit wellicht een leuk inspiratiemoment en een plek voor verrassende ontmoetingen. We nodigen voor deze middag onze relaties, opdrachtgevers, Marant-collega’s en Marant Interim-associates uit.

Home » Interim & Selectie » Marant Interim » Professionalisering » Inspiratiesessie Leiderschap in beweging

Programma

De aftrap van de middag wordt verzorgd door Gerda van Dijk. Zij leidt de middag inhoudelijk in met het thema Public Leadership. Ook sportcoach Herman van den Belt komt spreken. Vervolgens bieden we een viertal werksessies aan rondom het thema.

Gerda van Dijk is Hoogleraar Publiek Leiderschap en heeft zich gespecialiseerd in strategie-, leiderschap- en organisatieontwikkeling. Zij benadert organisatievraagstukken vanuit een ecologisch perspectief waarbij dynamiek, samenhang en continue verandering belangrijke trefwoorden zijn.

Herman van den Belt is hoofdcoach van Landstede Basketbal, een profbasketbalclub uit Zwolle die speelt in de Dutch Basketball League. Onlangs werd hij door coaches, aanvoerders en journalisten voor de derde keer uitgeroepen tot ‘coach of the year’.

We ontvangen u graag vanaf 15.30 uur. Het programma start om 16.00 uur en zal tot 20.00 uur duren. Zo bent u voor de file in Utrecht en kunt u na de file weer naar huis. Ook aan de hongerige maag is gedacht: tegen 18.00 uur serveren wij een lichte maaltijd. Deelname aan deze middag is kosteloos.

Noteer vast de datum in je agenda; we kijken uit naar jouw komst!

Aanmelden

Direct aanmelden? Vul hieronder het formulier en meld je gratis aan.

Meld je gratis aan voor de inspiratiesessie Leiderschap in Beweging op onze locatie in Utrecht.