Masterclass 'De donkere kant van leiderschap en ethiek'

Op 24 maart 2022 organiseert Interstudie de Masterclass ‘De donkere kant van leiderschap en ethiek’ met Rob van Eijbergen.

Over de masterclass

Tijdens de masterclass geeft Rob van Eijbergen (hoogleraar integriteit van organisaties, verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam) vanuit de sociale psychologie inzicht in het concept van integriteit van organisaties. Daarnaast laat hij zien wat het effect is van de donkere kant van leidinggevenden op het gedrag van medewerkers.

Ook komt het thema sociale (on)veiligheid aan de orde. Aan de hand daarvan vertelt Rob wat het effect van disfunctionele gedragspatronen van leidinggevenden op de dynamiek binnen organisaties is.

Programma

Datum

De masterclass vindt plaats op donderdag 24 maart 2022.

Het programma wordt als volgt:

  • 16.30 uur: Inloop
  • 17.00 uur: Eerste gedeelte van de masterclass
  • 18.15 uur: Pauze met een lichte maaltijd
  • 19.15 uur: Tweede gedeelte van de masterclass
  • 21.00 uur: Einde van de masterclass; nazit tot 21.30 uur

Locatie

De masterclass vindt plaats in het Hotel NH in Utrecht (Jaarbeursplein 24, 3521 AR Utrecht).

Aanmelden

Ben je lid van het Schoolleidersnetwerk, dan kun je de masterclass gratis bezoeken. Kies hieronder de optie ‘Lid Schoolleidersnetwerk’ en je hoeft niet te betalen.

Heb je een voucher voor een gratis masterclass? Selecteer dan de optie ‘1 persoon – voucher voor gratis masterclass’ en lever de voucher bij binnenkomst in.

Reguliere bezoekers kunnen hieronder aangeven hoeveel personen ze willen aanmelden. De masterclass kost €87,50 per persoon (voor niet-leden).