Masterclass 'Hoe ik verander'

Op een nader te bepalen datum organiseert Interstudie de Masterclass ‘Hoe ik verander’ met Shirine Moerkerken. Geen pasklare antwoorden, maar een zoektocht naar behulpzame interventies die werken als het zetten van mooie kraken. Er is aandacht voor disfunctionele patronen in de onderlinge communicatie in organisaties en hoe je daarin het verschil kunt maken.

Over de masterclass

Stel je eens voor: Je hebt een boek in handen met daarin alle antwoorden op complexe organisatie- en maatschappelijke vraagstukken. Geloof jij dat het bestaat? Shirine Moerkerken niet. De antwoorden zouden immers geen recht doen aan de complexiteit van de vraagstukken en al helemaal niet aan de vraagstukken die in jouw specifieke en unieke context spelen.

In de masterclass ‘Hoe ik verander’ krijg je dan ook geen pasklare antwoorden. Shirine helpt je zoeken maar behulpzame interventies. Interventies die werken als het zetten van mooie kraken. Interventies die helpen bij het vinden van oplossingen die recht doen aan de complexiteit van jouw vraagstuk.

Over Shirine Moerkerken

Na tien jaar lang het vak van veranderkunde en interventiekunde te hebben geleerd van de eerste organisatieadviseurs (degenen die aan de wieg hebben gestaan van dit mooie vak), richt Shirine in 2008 Strange | Strategy and Change op. In 2015 schrijft ze het boek Hoe ik verander over interveniëren in complexe vraagstukken en over veranderen van organisaties. Het boek wordt genomineerd als managementboek van het jaar en als boek van het jaar door de Orde van Organisatieadviseurs.

Programma

Datum

De masterclass is al een paar keer verzet i.v.m. het coronavirus. Als er een nieuwe datum bekend is, vermelden we die hier. Het programma wordt als volgt:

  • 16.30 uur: Inloop
  • 17.00 uur: Eerste gedeelte van de masterclass
  • 18.15 uur: Pauze met een lichte maaltijd
  • 19.15 uur: Tweede gedeelte van de masterclass
  • 21.00 uur: Einde van de masterclass; nazit tot 21.30 uur

Locatie

De locatie wordt later bekend gemaakt.

Nieuw: Intervisiebijeenkomst voor leden Schoolleidersnetwerk 3.0

Vanaf deze masterclass vindt er een intervisiebijeenkomst plaats in de week na de masterclass. Tijdens de intervisiebijeenkomst ga je met andere schoolleiders/leidinggevenden in gesprek, gerelateerd aan het onderwerp van de masterclass. Er is ruimte om je eigen vraagstuk in te brengen, of om juist mee te denken met anderen.

De intervisiebijeenkomst vindt plaats bij Marant (Nieuwe Aamsestraat 84A, Elst GDL) en is bedoeld voor Plus- en Compleet-leden van het Schoolleidersnetwerk 3.0. Aanmelden voor de intervisiebijeenkomst kan via het onderstaande aanmeldformulier.

De datum wordt z.s.m. bekend gemaakt. 

Ben je nog geen lid van het netwerk? Meld je dan hier aan!

Aanmelden

Ben je lid van het Schoolleidersnetwerk, dan kun je de masterclass gratis bezoeken. Kies hieronder de optie ‘Lid Schoolleidersnetwerk’ en je hoeft niet te betalen.

Heb je een voucher voor een gratis masterclass? Selecteer dan de optie ‘1 persoon – voucher voor gratis masterclass’ en lever de voucher bij binnenkomst in.

Reguliere bezoekers kunnen hieronder aangeven hoeveel personen ze willen aanmelden. De masterclass kost €87,50 per persoon (voor niet-leden).