Masterclass Interventiemanagement

Wij nodigen je graag uit voor de masterclass van Marant Interim & Selectie rond het thema “Interventiemanagement”. De masterclass vindt plaats op 30 november 2017 in Utrecht. Naast alle drukte in het najaar is dit wellicht een leuk inspiratiemoment en een plek voor verrassende ontmoetingen.

Home » Interim & Selectie » Marant Interim » Professionalisering » Masterclass Interventiemanagement

Programma

De aftrap van deze masterclass wordt verzorgd door Leo Witvliet, hoogleraar Interim Management aan Nyenrode Business University. Hij komt vertellen over de effectiviteit van interventies in complexe situaties.

16.30 – 17.00 uur ontvangst
17.00 – 17.15 uur welkom en introductie op het thema door Arend Runia, directeur/bestuurder Marant
17.15 – 18.00 uur Leo Witvliet – Effectiviteit van interventies in complexe situaties
18.00 – 18.45 uur buffet
19.00 – 19.45 uur Leo Witvliet – Vervolg
19.45 – 20.00 uur plenaire afsluiting ‘Het net ophalen’
20.00 uur informele afsluiting onder het genot van een drankje

De kosten voor deze middag bedragen € 50,00 en zijn inclusief drankjes en een maaltijd.

Locatie

De masterclass vindt plaats bij Smaak, Herculesplein 315 in Utrecht. Smaak zit ín Stadion Galgenwaard.

Over Leo Witvliet

Leo Witvliet (1949) wil een fundamentele bijdrage leveren aan het verwerven van inzicht in de wijze waarop bestuurders, adviseurs en (interim) managers omgaan met interventies in organisaties. Hij is daarbij in het bijzonder geïnteresseerd in interventies die zingeving als uitgangspunt hebben.

Leo werd na zijn politiecarrière algemeen directeur van de Nederlandse Federatie van Reclasseringsinstellingen. In 1992 heeft hij zich gevestigd als zelfstandig adviseur en interimmanager. In 1996 werd hij benoemd tot directeur/partner van Ernst & Young interim management te Utrecht. Na een aantal jaren aldaar heeft hij zijn eigen adviespraktijk weer opgepakt. In juni 2005 is hij gepromoveerd op een onderzoek naar de contexten waarin interim managers ingezet worden bij bedrijven en naar persoonlijkheidsstructuren van interim managers. Leo vervult diverse gastdocentschappen. Hij adviseert bureaus en brancheorganisaties voor interim management. Vanaf 1 juni 2009 is hij als hoogleraar Interim Management verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode.

Aanmelden

Betalen voor deze masterclass is enkel mogelijk via iDeal.


  • Prijs: 50,00 €

  • Vul a.u.b. een waarde in, groter dan of gelijk aan 1.
  • 0,00 €
  • Persoonsgegevens