Werkwijze

In een intakegesprek verkennen we uitgebreid wat er speelt in de organisatie. Samen zoeken we naar de kern van de opdracht.  Als we scherp in beeld hebben waar het om gaat, gaan wij op zoek naar een persoon die voor korte of langere tijd leiding gaat geven aan een school of scholengroep. Vooraf stellen we het eindresultaat van de opdracht samen vast.

Nauw contact

Wil je tussentijds de opdracht bijstellen? Dat kan altijd, want uiteraard houden we nauw contact om ervoor te zorgen dat de verwachtingen op elkaar aan blijven sluiten. Daarom heb je bij Marant Interim één vast aanspreekpunt voor het hele traject: van intake tot en met de nazorg.

Een succesvolle afronding

Een traject is pas af als jullie tevreden zijn. Door niet alleen achteraf, maar ook tussentijds te evalueren, zorgen we ervoor dat wij aan de vraag kunnen blijven beantwoorden. Na afloop bespreken we de resultaten die behaald zijn. Ook evalueren we graag hoe onze samenwerking is verlopen. Ook na het interim-traject kun je op ons blijven rekenen: we zijn professioneel nieuwsgierig en willen graag weten hoe het – na de interventies – met de school gaat.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Frans Kwakernaat via e-mail of 06 – 330 370 69. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Marant Interim via e-mail of 0481 – 43 93 79.

Deel deze pagina