Home » Interim & Selectie » Werving en selectie

Werving en selectie

Heeft jouw school(organisatie) een vacature voor een leidinggevende positie? Marant Interim kan ondersteunen bij het werven en selecteren van een nieuwe leidinggevende. We stellen samen vast aan welk type leider de organisatie behoefte heeft en wat zijn of haar opdracht gaat zijn. Dankzij onze jarenlange werkervaring en ruime database met kandidaten leveren wij maatwerk op hoog niveau.

Voor wie?

Wij ondersteunen besturen in het PO, VO en MBO bij het aantrekken van bestuurders, leidinggevenden en onderwijsondersteunend personeel, zoals intern begeleiders en HR-personeel.

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarom kijken wij verder dan het functieprofiel. Samen met de opdrachtgever stellen we vast aan welke kwaliteiten de organisatie behoefte heeft en wat de taken van de leidinggevende gaan zijn. Hier zoeken wij dan de juiste kandidaat bij.

Wij bemiddelen niet alleen, maar begeleiden ook. Als de nieuwe leidinggevende aangetrokken is, blijven wij op de achtergrond aanwezig. Wij coachen de leidinggevende desgewenst bij zijn of haar opdracht(en), zodat de kans op slagen groter wordt.

Het proces

Wij hanteren een aantal vaste fasen waar de opdrachtgever volop inspraak in heeft. Gaat de voorkeur uit naar een stille zoektocht of gaan we juist ruim adverteren? Hoe ziet de selectieprocedure eruit? Wie maken deel uit van de BenoemingsAdviesCommissie (BAC)? Iedere fase vindt in volledige overeenstemming plaats.

We blijven constant met de opdrachtgever in contact en bespreken regelmatig waar we staan en wat er gaat gebeuren. Bij Marant Interim krijg je een vast contactpersoon, zodat het contact altijd persoonlijk is en de lijntjes kort blijven.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Frans Kwakernaat via e-mail of 06 – 330 370 69. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Marant Interim via e-mail of 0481 – 43 93 79.

Deel deze pagina