Interstudie

Marant Interstudie helpt bestuurders en onderwijsprofessionals (uit het primair, voortgezet en beroepsonderwijs) bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren. Onze adviseurs bieden opleidingen, cursussen en trainingen op maat. Daarnaast geven we strategisch advies, coaching en begeleiden we (management)teams. We weten veel over leiderschap, vakmanschap, HR, kwaliteit en innovatie. Onze mensen delen hun kennis graag met onderwijsprofessionals. Zo werken we samen aan een duurzame kwaliteitsverbetering van de school.

Thema's en opleidingsaanbod

Klik hieronder op één van de thema’s voor meer informatie.

Leiderschap in onderwijs

Leidinggeven: daar komt meer bij kijken dan je denkt. Weet jij wat de droom is van de school? Kan je verstaanbaar en in gezond contact met je mensen kijken naar die stip op de horizon en daar ook de goede acties bij uitvoeren? Complexiteit mag je leuk vinden!

Lees verder

Vakmanschap

Marant Interstudie werkt aan vakmanschap vanuit het principe ‘samen ontwerpen in de praktijk’. We zijn een prettige, stevige en kritische partner met veel expertise op het gebied van vakmanschap binnen het onderwijs. Samen brengen we leren in een stroomversnelling.

Lees verder

Innovatie

Vernieuwen begint bij de ‘waarom-vraag’. De tijd waarin we leven vraagt andere manieren van leren die deels ook nog over andere onderwerpen gaat. En plaats moet vinden in een schoolomgeving waar de druk hoog en de middelen laag zijn. Juist daarom is het belangrijk de juiste keuzes te maken.

Lees verder

Kwaliteit

Hoe staat het met de kwaliteit van het onderwijs dat de leerlingen in jouw school(organisatie) krijgen? Voldoet de school(organisatie) aan de eisen en is de basiskwaliteit op orde?

Lees verder

HR-diensten

Hoe groot de interne expertise ook is en of de school nu beleidsadviseurs in dienst heeft of niet: soms is er bij organisatie- en HRM-vraagstukken behoefte aan een blik van buiten.

Lees verder

"Een volwaardig docent moet durven sturen."

De Amersfoortse Docenten Academie is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Amersfoort, het Meridiaan College en Guido de Brès in Amersfoort en het Marnix College in Ede. De deelnemers van…

Lees verder

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen