Interstudie

Marant Interstudie helpt bestuurders en onderwijsprofessionals (uit het primair, voortgezet en beroepsonderwijs) bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren. Onze adviseurs bieden opleidingen, cursussen en trainingen op maat. Daarnaast geven we strategisch advies, coaching en begeleiden we (management)teams. We weten veel over leiderschap, vakmanschap, HR, kwaliteit en innovatie. Onze mensen delen hun kennis graag met onderwijsprofessionals. Zo werken we samen aan een duurzame kwaliteitsverbetering van de school.

Onderwijsadvies

Onze adviseurs zijn experts in organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling. Samen met scholen zoeken wij naar vernieuwende wegen en inspirerende interventies. Zo brengen én houden we beweging in organisaties en mensen.

Lees verder

Opleidingsaanbod

Bij Marant Interstudie verzorgen 40 ervaren adviseurs en trainers samen zo’n 30 verschillende opleidingen, cursussen en leergangen voor het onderwijs.

Bekijk alle opleidingen

Coaching

Het onderwijs is een dynamisch werkveld dat veel vraagt van leerkrachten, leraren en hun leidinggevenden. Je staat constant ‘aan’ en moet adequaat reageren op een groeiende takenlijst, een veranderende werkomgeving en onverwachte situaties. Coaching kan helpen om meer overzicht te krijgen en zelfverzekerder te handelen.

Lees verder

Marant Interstudie Academy

Wij begrijpen als geen ander dat leren en professionaliseren heel persoonlijk is. Iedereen is anders en heeft andere behoeftes. Om hier nog beter op aan te kunnen sluiten hebben wij de Marant Interstudie Academy ontwikkeld. Dankzij dit blended learning platform kunnen onderwijsprofessionals zich verder ontwikkelen op hun eigen tempo en wanneer het hen uitkomt!

Lees verder

Traject op maat

Heb je een specifieke opleidingswens? Zou je graag onderdelen van verschillende opleidingen of cursussen met elkaar combineren? Wil je een traject helemaal toespitsen op jouw persoon of juist op jouw school(organisatie)? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een opleiding of traject te verlengen of juist te verkorten?

Het is mogelijk om een maatwerktraject te laten ontwerpen. We gaan dan samen om tafel zitten en kijken wat de wensen zijn. Op basis hiervan stellen we een traject samen dat helemaal op jouw situatie en voorkeuren toegesneden is.

Neem voor meer informatie over maatwerktrajecten contact met ons op via e-mail of 0481 – 43 93 00.

"Een volwaardig docent moet durven sturen."

De Amersfoortse Docenten Academie is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Amersfoort, het Meridiaan College en Guido de Brès in Amersfoort en het Marnix College in Ede. De deelnemers van…

Lees verder

Artikelen over dit onderwerp

Meer artikelen