Home » Interstudie » Coaching » Rowdy Braun – coaching

Rowdy Braun - coaching

Rowdy Braun is een coach op het gebied van mentale fitheid. Hij adviseert, begeleidt en coacht professionals bij het bereiken van hun professionele en persoonlijke doelen. Hierbij maakt hij gebruik van zijn expertise op het gebied van de assessmentpsychologie, Transactionele Analyse en NLP. Rowdy combineert dit met de nieuwste inzichten op het gebied van gezonde leefstijl en mindset.

Rust en vertrouwen typeert de stijl van Rowdy en is zijn grote kracht. Vanuit rust en vertrouwen groeit de basis voor verbinding en verdieping. Groei en verandering komt tot stand wanneer je de dingen anders durft te doen dan je gewend bent. Rowdy daagt je hiertoe uit, en zal je ook verassen met eigen ideeën. Daarbij gaat hij ongemak niet uit de weg. Sterker nog, dit ongemak geeft in zijn ogen juist aan dat hier veel ruimte ligt voor groei en ontwikkeling. Immers, hoe verder iets van je afstaat, hoe meer groei er mogelijk is!

Rowdy gelooft dat je het ijzer moet smeden als het heet is; het momentum pakken is essentieel. Zijn aanpak is om te coachen op het moment dat het coachthema aan de orde is en de gekoppelde emotie/gevoel dus ook aanwezig is. Gedragsverandering gaat immers gepaard met emoties. Naast hoofd (ratio) dus ook hart en buik (gevoel). Dat betekent dat Rowdy, zo veel als mogelijk, beschikbaar is. Je kunt hem op de door jou gewenste momenten appen, bellen of videobellen, uiteraard naast de geplande afspraken.

Doelgroep

Rowdy coacht de volgende doelgroepen:

  • Onderwijsprofessionals uit alle sectoren

Rowdy Braun

Meer lezen over Rowdy

Bekijk hier het hele profiel van Rowdy.

Contact

Neem contact op met Rowdy  via e-mail of 06 341 988 11.

Deel deze pagina