Word ook lid van de club!

Hét netwerk voor leidinggevenden in het onderwijs

Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en in elkaar investeren. Samen zijn zij namelijk succesvoller en daadkrachtiger. In het Schoolleidersnetwerk 3.0 doe je inspiratie op, deel je kennis, spar je met anderen, maak je persoonlijke groei door en werk je aan je talenten. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Word dan lid van de club!

Dit schoolleidersnetwerk wordt gevormd door leidinggevenden in het primair en voortgezet onderwijs, verspreid over het hele land. Schoolleiders die samenkomen, kennis met elkaar delen en zo van betekenis kunnen zijn voor het onderwijs in ons land. Omdat wij geloven in een netwerk dat aansluit bij jouw behoeften en situatie, heb je de keuze uit verschillende lidmaatschappen.

Ga direct naar het overzicht met lidmaatschappen

Vergroot én versterk jouw netwerk

Zit je met een ‘harig vraagstuk’ of ervaar je een complexe situatie waar je niet uitkomt? Deel het met de community. Wanneer je lid bent van het Schoolleidersnetwerk 3.0 heb je toegang tot de online community waar je direct in gesprek bent met je netwerk. Je staat er niet alleen voor; anderen hebben wellicht al eens met hetzelfde bijltje gehakt. Samen werken we aan jouw uitdaging!

Op deze online community wissel je van gedachten met andere schoolleiders. Maar hier houdt het niet op. Ook vind je hier alle aankomende evenementen, interessante artikelen en het laatste nieuws in onderwijs en leiderschap. Zo blijf je op eenvoudige wijze op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Professionalisering op jouw manier

Als lid van het netwerk heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als schoolleider. Zo krijg je onder andere toegang tot de online leeromgeving Studytube. Hier vind je talloze online trainingen, korte video’s en artikelen op het gebied van leiderschap. Zo heb je zelf in de hand waar jij je in verdiept, maar ook op welk moment je hiermee aan de slag gaat.

Daarnaast ben je als lid welkom op masterclasses waar topsprekers een verdiepingsslag maken op verschillende thema’s binnen het leiderschap in het onderwijs. Ook is er de mogelijkheid om opleidingsdagen bij MijnID.nu te volgen waarin je zelf vorm geeft aan jouw ontwikkeling op dit thema.

Naast deze masterclasses en opleidingsdagen, kun je deelnemen aan intervisiebijeenkomsten waarin je concrete ervaringen uitwisselt met andere schoolleiders, onder begeleiding van een trainer of onderwijsadviseur van Interstudie. Verdere professionalisering, geheel op jouw manier!

Een lidmaatschap dat bij jou past

Er zijn vier verschillende lidmaatschapsvarianten: Basis, Plus, Compleet en Partner. De eerste drie varianten kunnen per jaar verlengd worden; de Partner-variant duurt vier jaar. In het overzicht hieronder zie je per lidmaatschap wat je hiervoor krijgt:

De tarieven in het overzicht gelden voor een jaar lidmaatschap. Na deze periode ontvang je van ons een bericht met de vraag of je het lidmaatschap wilt verlengen. Tijdens dit jaar is het mogelijk om jouw lidmaatschap te upgraden naar een uitgebreider lidmaatschap; andersom is niet mogelijk.

Lid worden? Kies het lidmaatschap dat bij je past:

Zie jij de meerwaarde in een sterk netwerk aan leidinggevenden in het onderwijs? Wil jij online en offline in gesprek met deze andere leidinggevenden om elkaars kennis te verrijken? Is doorlopende professionalisering in jouw ogen ook een essentieel onderdeel van leiderschap? Sluit je dan nu aan bij hét schoolleidersnetwerk van Nederland!

Meld je aan door hieronder een lidmaatschap te kiezen of neem contact op wanneer je vragen hebt.

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de overeenkomst?

Een lidmaatschap sluit je af voor de duur van een jaar. Je ontvangt van ons bericht na deze periode voor het verlengen van de overeenkomst.

Kan ik mijn lidmaatschap later wijzigen?

Ja, dat kan. Wanneer je bijvoorbeeld start met het Basis-lidmaatschap, dan kun je dit op ieder moment upgraden naar een Plus-, Compleet- of Partner-lidmaatschap. Andersom is dit niet mogelijk.

Wat als ik klant ben bij Marant Interstudie of MijnID.nu?

Dan ben je al goed bezig met jouw professionalisering! Wanneer je even contact met ons opneemt, kijken we samen welk lidmaatschap het beste bij jou (en jouw situatie) past.

Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

De startdatum van jouw lidmaatschap gaat een week na aanmelding in.