Schoolleidersnetwerk 3.0 - Word ook lid

Hét leiderschapsnetwerk voor het primair onderwijs

Wij willen van Nederland een land maken waarin iedereen goed kan leren en werken. Dat kan alleen door krachten te bundelen. Door een netwerk te creëren van leidinggevenden in het onderwijs die elkaar versterken en weten te vinden. Een netwerk dat iedereen in het primair onderwijs samenbrengt rondom het thema leiderschap in het onderwijs. Zo kunnen we samen kennis delen en elkaar verrijken!

Zo werkt het

#

Lid worden

Het Schoolleidersnetwerk 3.0 bestaat uit leidinggevenden uit het onderwijs. Kies voor een lidmaatschap dat bij jou en jouw situatie past: wil je alleen meepraten, of wil je ook offline met en van elkaar leren? Je kunt zelfs voor volledige ontzorging op het gebied van herregistratie en certificering kiezen. Prettig, als je een volle agenda hebt!

#

Professionalisering

Wanneer je lid wordt van ons netwerk, heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als schoolleider. Wij nodigen je uit voor masterclasses, studiedagen en intervisiebijeenkomsten. Daarnaast kun je in Studytube, wanneer het jou uitkomt, op ieder moment van de dag interessante online trainingen volgen en boeiende artikelen lezen.

#

Praktisch

Zit je met een 'harig vraagstuk' of ervaar je een complexe situatie waar je niet uitkomt? Deel het met de community. Je staat er niet alleen voor; anderen hebben wellicht al eens met hetzelfde bijltje gehakt. Samen werken we aan jouw uitdaging!

Kies een lidmaatschap dat bij je past

Lid worden? Klik hier

Een netwerk van leidinggevenden

Doe mee met het meest interessante netwerk voor leidinggevenden in het onderwijs. Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en in elkaar investeren. Zij zijn namelijk succesvoller en daadkrachtiger. In het netwerk doe je inspiratie op, deel je kennis, spar je met anderen, maak je persoonlijke groei door, verdiep je je op bepaalde onderwerpen, werk je aan je talenten en krijg je mooie interimopdrachten voorgelegd. Klinkt goed, toch? Wacht niet langer en meld je direct aan!

Wil je werken aan jouw professionalisering? Wij organiseren met regelmaat masterclasses en andere interessante bijeenkomsten. Ook hebben al onze leden toegang tot een online community via The Huddle. Hier vind je onze activiteiten en kun je je collega’s online ontmoeten.

Werken aan jouw professionalisering

Wanneer je lid wordt van ons netwerk, heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als schoolleider. Zo krijg je onder andere toegang tot de online leeromgeving van Studytube. Hier vind je talloze online trainingen, korte video’s en artikelen op het gebied van leiderschap. Zo houd je zelf de regie hoe, wanneer en hoe vaak je leert.

Daarnaast nodigen wij je uit voor masterclasses waar topsprekers een verdiepingsslag maken op verschillende thema’s binnen het leiderschap in het onderwijs. Ook is er de mogelijkheid om vakcolleges bij te wonen die onderdeel uitmaken van de opleiding van MijnID.nu. Je kunt ook deelnemen aan intervisiebijeenkomsten waarin je concrete ervaringen kunt uitwisselen met andere schoolleiders, onder begeleiding van een trainer of onderwijsadviseur van Marant Interstudie.

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de overeenkomst?

Een lidmaatschap sluit je af voor de duur van een jaar. Je ontvangt van ons bericht na deze periode voor het verlengen van de overeenkomst.

Kan ik mijn lidmaatschap later wijzigen?

Ja, dat kan. Wanneer je bijvoorbeeld start met het Basis-lidmaatschap, dan kun je dit op ieder moment upgraden naar een Compleet- of Premium-lidmaatschap. Andersom is dit niet mogelijk.

Wat als ik klant ben bij Marant Interstudie?

Dan ben je al goed bezig met jouw professionalisering! Wanneer je even contact met ons opneemt, kijken we samen welk lidmaatschap het beste bij jou (en jouw situatie) past.

Kan ik ook achteraf betalen?

Helaas, betaling is op dit moment alleen mogelijk via iDeal. Neem contact met ons op wanneer betalen via iDeal voor jou niet mogelijk is.

Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

De startdatum van jouw lidmaatschap gaat een week na aanmelding in.