Home » Interstudie » Marant Interstudie Academy

Marant Interstudie Academy

Wij begrijpen als geen ander dat leren en professionaliseren heel persoonlijk is. Iedereen is anders en heeft andere behoeftes. Om hier nog beter op aan te kunnen sluiten heeft Marant Interstudie samen met StudyTube een blended learning platform opgezet: de Marant Interstudie Academy. Dankzij deze Academy kunnen onderwijsprofessionals zich verder ontwikkelen op hun eigen tempo en wanneer het hen uitkomt!

De interactieve leeromgeving bevat online trainingen en interessante micro learnings (video’s of artikelen) die aansluiten bij interessante onderwerpen voor onderwijsprofessionals. Zo kan een leidinggevende de online training ‘De essentie van leidinggeven’ of ‘Het nieuwe vergaderen’ volgen. Voor een docent zijn de trainingen ‘Het zoeken en vinden van lesmaterialen’, ‘Timemanagement: slimmer werken’ en ‘Formatief evalueren’ interessant.

Iedere deelnemer heeft een persoonlijk dashboard

Op ieder niveau

De Academy bevat zowel online trainingen en micro learnings voor beginners als gevorderden. Zo kun je kiezen voor leerinterventies die aansluiten bij jouw voorkennis. In een paar minuten tot een paar uur leer je veel over een zelfgekozen onderwerp. Dit doe je met behulp van informatieve video’s, korte teksten, verhelderende afbeeldingen en een aantal controlevragen om te kijken of je de stof begrepen hebt. Aan het eind van de online training ontvang je een certificaat als bewijs dat je de training hebt gevolgd en afgerond.

Praktisch

Op dit moment maakt Marant Interstudie Academy onderdeel uit van trajecten die ook ‘live’ bijeenkomsten bevatten, zoals de Amersfoortse Docenten Academie (ADA). In de Academy vinden deelnemers aanvullend leermateriaal en kunnen ze zich voorbereiden op de bijeenkomsten door bijvoorbeeld een video over een nieuw onderwerp te bekijken. De trainers hebben voor de deelnemers een selectie gemaakt van leerinterventies die bij het traject passen, maar uiteraard kunnen de deelnemers van alle materialen in de bibliotheek gebruik maken.

Toegang

Wanneer je onderdeel uitmaakt van een traject waarin de Marant Interstudie Academy wordt gebruikt, heb je een jaar toegang tot de Academy. De bibliotheek bevat momenteel zo’n 150 online trainingen en 350 micro learnings.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de Marant Interstudie Academy, maar volg je geen traject waarin de Academy al is opgenomen? Neem dan contact op met Regina Reiniers, projectmanager van Marant Interstudie Academy, via e-mail. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Deel deze pagina