Interstudie Netwerk - Voor authentieke leiders in het VO

Sluit ook aan bij het meest interessante netwerk voor leidinggevenden in het VO. Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en in elkaar investeren. Zij zijn namelijk succesvoller en daadkrachtiger. In het netwerk doe je inspiratie op, deel je kennis, spar je met anderen, maak je persoonlijke groei door, verdiep je je op bepaalde onderwerpen en werk je aan je talenten.

Het Interstudie Netwerk wordt gevormd door leidinggevenden in het voortgezet onderwijs, verspreid over het hele land. Schoolleiders die samenkomen, kennis met elkaar delen en zo van betekenis kunnen zijn voor het onderwijs in ons land. Omdat wij geloven in een netwerk dat aansluit bij jouw behoeften en situatie, heb je de keuze uit verschillende lidmaatschappen.

Vergroot én versterk jouw netwerk

Zit je met een ‘harig vraagstuk’ of ervaar je een complexe situatie waar je niet uitkomt? Deel het met het netwerk. Wanneer je lid bent van het Interstudie Netwerk heb je toegang tot de online community waar je direct in gesprek bent met je netwerk. Je staat er niet alleen voor; anderen hebben wellicht al eens met hetzelfde bijltje gehakt. Samen werken we aan jouw uitdaging!

Professionalisering op jouw manier

Als lid van het netwerk, heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als schoolleider. Zo krijg je onder andere toegang tot de online leeromgeving Studytube. Hier vind je talloze online trainingen, korte video’s en artikelen op het gebied van leiderschap. Zo heb je zelf in de hand waar jij je in verdiept, maar ook op welk moment je hiermee aan de slag gaat.

Daarnaast ben je als lid welkom op masterclasses waar topsprekers een verdiepingsslag maken op verschillende thema’s binnen het leiderschap in het onderwijs. Ook is er de mogelijkheid om vakcolleges te volgen waarin je zelf vorm geeft aan jouw ontwikkeling op dit thema.

Naast deze masterclasses en vakcolleges, kun je deelnemen aan intervisiebijeenkomsten waarin je concrete ervaringen uitwisselt met andere schoolleiders, onder begeleiding van een trainer of onderwijsadviseur van Interstudie. Verdere professionalisering, geheel op jouw manier!

Lid worden

De masterclasses, online community en de netwerkmiddag zijn voor alle leden gratis toegankelijk. Binnenkort introduceren we onze betaalde lidmaatschappen waarbij je van veel meer mogelijkheden gebruik kunt maken, zoals het volgen van online trainingen, het bijwonen van studiedagen, 24-uurs sessies en andere vormen van professionalisering.

Zie jij de meerwaarde in een sterk netwerk aan leidinggevenden in het onderwijs? Wil jij online en offline in gesprek met deze andere leidinggevenden om elkaars kennis te verrijken? Is doorlopende professionalisering in jouw ogen ook een essentieel onderdeel van leiderschap? Sluit je dan nu aan bij hét netwerk van authentieke leidinggevenden in het VO!

Klik hier om je aan te melden voor het Interstudie Netwerk