HR-diensten

Het ontwikkelen van een integraal personeelsbeleidsplan, werken met competenties, functiewaardering of het formuleren van scholingsbeleid: allemaal voorbeelden van belangrijke HRM-trajecten met verstrekkende gevolgen voor de school en medewerkers. Hoe groot de interne expertise ook is en of de school nu beleidsadviseurs in dienst heeft of niet: soms is er behoefte aan een blik van buiten. Marant Interstudie ondersteunt jouw school(organisatie) met organisatie- en HRM-advies. Bekijk hieronder onze HR-diensten.

Home » Interstudie » Onderwijsadvies » HR-diensten

Verschillende vormen van ondersteuning

Wij helpen organisaties een actueel HRM-beleid en -instrumentarium te ontwikkelen. Onze kracht zit vooral in het vertalen van de brede ontwikkelingen in de organisatie naar consequenties voor de medewerkers en het verbinden van deze twee terreinen. Naast ondersteunen bij beleidsontwikkeling en het schrijven van beleidsplannen op organisatie- en HRM-gebied, kunnen we te hulp schieten bij:

Lees alles over Functiewaarderingen

Meer informatie over HR-diensten

Voor meer informatie over onze HR-diensten, HRM-beleidsadvies of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, neem contact op met senior adviseur William van den Dries 06 – 201 105 48 of e-mail.

Neem contact op