Beleidsontwikkeling HRM

Ontwikkelen van een integraal personeelsbeleidsplan of personeelsbeleid, gaan werken met competenties of het formuleren van scholingsbeleid. Dit zijn allemaal voorbeelden van belangrijke HRM-trajecten met verstrekkende gevolgen voor jouw school en medewerkers. Hoe groot de interne expertise ook is en of je nu zelf beleidsadviseurs in dienst hebt of niet, soms is er behoefte aan een blik van buiten en aan ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuw beleid op HRM.

Home » Interstudie » Onderwijsadvies » HR-advies » Beleidsontwikkeling HRM

Wij helpen organisaties actueel en eigentijds HRM-beleid te ontwikkelen. Onze kracht zit vooral in het vertalen van de brede ontwikkelingen in de organisatie naar consequenties voor de medewerkers en het verbinden van deze twee terreinen. We kunnen onder andere ondersteunen bij het opstellen van functiebeschrijving en -waardering, beloningsvraagstukken, competentieontwikkeling en -toetsing en bij vraagstukken rondom werving en selectie.

Meer informatie

Voor meer informatie over het ontwikkelen van een HRM-beleid of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met William van den Dries via 06 – 20 11 05 48 of e-mail.