Trainingen Het Jonge Kind

Bij Marant kun je terecht voor verschillende trainingen rondom het Jonge Kind; zowel voor de kinderopvang (of Vroege Voorschoolse Educatie) als het basisonderwijs. Heb je interesse in een van de trainingen? De meeste trainingen worden op aanvraag en op locatie verzorgd. Het team van Het Jonge Kind (e-mail) kan je er alles over vertellen.

Home » Interstudie » Opleidingsaanbod » Trainingen Het Jonge Kind

Basistraining Vier VVE

Met de Basistraining Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) krijg je als pedagogisch medewerker een stevige basis in het pedagogisch-didactisch handelen.

Lees verder

Basiscursus VVE Actief Betrokken

De basiscursus VVE Actief Betrokken schoolt pedagogisch medewerkers in het versterken van hun kennis en vaardigheden met als doel de brede ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

Lees verder

Basistraining KIJK - kinderen 0-7 jaar

Met de training KIJK! heb je een praktisch ontwikkelingsvolgsysteem in huis om te observeren en te registreren. Je leert stapsgewijs te werken met KIJK! en dit direct toe te passen.

Lees verder

TINK training: taal- en interactievaardigheden

In deze training voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang worden taal- en interactievaardigheden getraind.

Lees verder

De Kleine Kapitein - executieve functies bij jonge kinderen

Spel is van belang voor het ontwikkelen van zelfsturing. Met het programma De Kleine Kapitein kunnen pedagogisch medewerkers en leerkrachten zelfsturing bij jonge kinderen stimuleren.

Lees verder

Implementatietraject Looqin PO en KO

Een volledig beeld van de ontwikkeling van kinderen is enorm waardevol. Met Looqin heb je een goed kindvolgsysteem in huis om de ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar te volgen en te registreren.

Lees verder