Overzicht onderdelen Schoolleidersnetwerk 3.0

Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en in elkaar investeren. Samen zijn zij namelijk succesvoller en daadkrachtiger. In het Schoolleidersnetwerk 3.0 doe je inspiratie op, deel je kennis, spar je met anderen, maak je persoonlijke groei door en werk je aan je talenten.

4 verschillende lidmaatschappen

Er zijn vier verschillende lidmaatschapsvarianten: Basis, Plus, Compleet en Partner. De eerste drie varianten kunnen per jaar verlengd worden; de Partner-variant duurt vier jaar. Hieronder zie je per lidmaatschap wat je hiervoor krijgt.

De tarieven in het overzicht gelden voor een jaar lidmaatschap. Na deze periode ontvang je van ons een bericht met de vraag of je het lidmaatschap wilt verlengen. Tijdens dit jaar is het mogelijk om jouw lidmaatschap te upgraden naar een uitgebreider lidmaatschap; andersom is niet mogelijk.

Onderdelen van de lidmaatschappen

Persoonlijke begeleider

Als lid van het netwerk ben je op weg op je eigen professionele ontwikkelroute. Je kunt zelf je route samenstellen! Toch is het handig als er iemand is, waarop je een beroep kunt doen. Dit is je persoonlijke begeleider. Je begeleider maakt je graag wegwijs en is ook degene die met jou gesprekken voert, adviseert en zaken voor je organiseert rond jouw professionalisering.

Onderdeel van het lidmaatschap: Basis, Plus, Compleet, Partner

Maak kennis met begeleider Jan Klein

Toegang tot de online community

Maximaal verschillend, optimaal verbonden! Dat is het motto van het Schoolleidersnetwerk. Om dat inhoud te kunnen geven en met elkaar te delen, is er de online community op LinkedIn. Hier kun je direct in gesprek met de andere netwerkleden. Je staat er niet alleen voor! Anderen hebben wellicht al eens met hetzelfde bijltje gehakt. Samen werken we aan jouw uitdaging. De community verzamelt zich op Het Schoolleidersplein.

Onderdeel van het lidmaatschap: Basis, Plus, Compleet, Partner

Ga naar het Schoolleidersplein

Jaarlijks netwerkevent

Tijdens dit jaarlijkse event ontmoet je veel andere schoolleiders met eenzelfde passie voor het onderwijs als jij. Ontmoeting, verbinding en delen van kennis en ervaring spelen hier een grote rol. Ook het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden komt voorbij. Daarvoor organiseren wij naast, verbinding- en netwerkmomenten, ook inspirerende workshops en presentaties, waar jij mee verder kunt als schoolleider. We stellen een centraal thema aan de orde dat jou prikkelt om op een andere manier naar jouw manier van leiding geven te kijken. Zo groei jij in betekenis en wordt het effect van jouw manier van leiding geven op jouw omgeving groter! We zijn ervan overtuigd dat het leren in en vanuit verbinding veel meer waarde heeft en een groter rendement geeft.

Het eerstvolgende netwerkevent vindt plaats op 10 maart 2022.

Onderdeel van het lidmaatschap: Basis, Plus, Compleet, Partner

Lees verder

Studytube

Binnen Studytube, een overzichtelijk e-learning omgeving, kun je je verdiepen in allerlei thema’s. Je kunt online cursussen, trainingen en micro-learnings volgen. Daarbij heb jijzelf de regie over hoe, wanneer, hoe vaak en vooral wát je leert.

Onderdeel van het lidmaatschap: Basis, Plus, Compleet, Partner

Ga naar Studytube

Inspirerende masterclasses

Interstudie organiseert drie keer per jaar een masterclass. Tijdens deze masterclasses inspireren wij jou om een nog betere schoolleider en/of bestuurder te worden. De masterclasses zijn professionaliseringsbijeenkomsten, waarin leiderschap, veranderkunde, interventiemanagement en omgaan met weerstanden aan de orde komen. Door het volgen van deze masterclasses kun jij van nog meer betekenis zijn voor het onderwijs. Tijdens deze masterclasses verbinden we theorie en ervaring aan jouw praktijk. Dit doen we op een interactieve manier. Er is tijdens de avonden volop gelegenheid om met jouw collega’s in het land te sparren en ervaringen te delen.

Onderdeel van het lidmaatschap: Basis, Plus, Compleet, Partner

Meer informatie over de masterclasses

Opleidingsdagen

Jij wilt professionaliseren op je eigen manier! Wij bieden je de gelegenheid dat te doen op diverse thema’s binnen leiderschap. Tijdens de interactieve opleidingsdagen bij MijnID.nu in Apeldoorn komen thema’s voorbij als: samenwerkend leren, persoonlijk leiderschap, leidinggeven aan verandering, in relatie staan met je omgeving, educatief partnerschap, richting geven en de school als organisme. De opleidingsdagen worden verzorgd door expertdocenten op het desbetreffende leiderschapsthema. Enkele namen zijn: Clara den, Robert Jan Simons, Jan Jutten, Marco Rodenburg, Wilma van Esch, Mark Vrolijk, John de Leeuw.

Voor een overzicht van de opleidingsdagen kun je terecht op de site van MijnID.nu

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 dagen vooraf aan de opleidingsdag via deze pagina.

Onderdeel van het lidmaatschap: Plus, Compleet, Partner

Bekijk de opleidingsdagen

Intervisiebijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de slag met intervisie. Onder begeleiding van een inspirerende onderwijsbemoeier ga je, samen met andere schoolleiders uit het netwerk, aan de slag om vraagstukken te verhelderen en richting te geven aan het handelen. Meestentijds proberen we de onderwerpen uit deze bijeenkomsten te koppelen met de laatstgehouden masterclass. De intervisiebijeenkomst vindt zoveel mogelijk plaats binnen twee weken na de desbetreffende masterclass.

Onderdeel van het lidmaatschap: Plus, Compleet, Partner

Adviesgesprek over jouw ontwikkeling

Een gesprek over kwaliteitsverbetering op jouw school kan ook! Jouw wensen om tot leren te komen zijn ons uitgangspunt. Een integrale onderwijsbemoeier adviseert je over de mogelijkheden van professionalisering. Wij vinden het belangrijk om daarbij op maat een voorstel te doen, waarbij jij tot leren komt. Bij ons is veel mogelijk, waarbij een combinatie van leerroutes is toe te passen. Wij bieden professionalisering via de formele, informele en de non-formele route aan. In alle gevallen geldt dat jij de auteur bent van je eigen ontwikkeling.

Onderdeel van het lidmaatschap: Plus, Compleet, Partner

Portfolio opbouw leergeschiedenis

Via een model heb je mogelijkheid om jouw eigen leergeschiedenis op te bouwen. Je krijgt zo een goed beeld van alles wat je aan ontwikkeling en dus aan professionalisering hebt gedaan. En ook wat het jou gebracht heeft aan substantiële leiderschapsontwikkeling. Bovendien helpt het je om in een oogopslag te zien wat er nodig is voor je volgende herregistratie. Meer weten? Stuur dan een mail naar Jan Klein via e-mail.

Onderdeel van het lidmaatschap: Compleet, Partner

Ontzorging rondom de herregistratie en certificering

Als je bij ons professionaliseert, via welke route dan ook, krijg je na voldoende validering of beoordeling een certificaat of bewijs, waarmee je je kunt herregisteren. Een compleet lidmaatschap voor een periode van één jaar, voor de prijs van € 1.995,00, levert je de herregistratie voor tenminste 1 thema op.

Onderdeel van het lidmaatschap: Compleet (herregistratie op 1 thema), Partner (herregistratie op 3 thema’s)

Lees meer over herregistratie en certificering

Korting

Als plus-lid ontvang je 5% korting en als compleet-lid ontvang je 10% korting op ons verdiepend aanbod en ons opleidingsaanbod.

Als partner ontvang je 100% korting op één onderdeel uit ons verdiepend aanbod. Je ontvangt ook 20% korting op één van de opleidingen.

Bekijk de opleidingsmogelijkheden

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de overeenkomst?

Een lidmaatschap sluit je af voor de duur van een jaar. Je ontvangt van ons bericht na deze periode voor het verlengen van de overeenkomst.

Kan ik mijn lidmaatschap later wijzigen?

Ja, dat kan. Wanneer je bijvoorbeeld start met het Basis-lidmaatschap, dan kun je dit op ieder moment upgraden naar een Plus-, Compleet- of Partner-lidmaatschap. Andersom is dit niet mogelijk.

Wat als ik klant ben bij Marant Interstudie of MijnID.nu?

Dan ben je al goed bezig met jouw professionalisering! Wanneer je even contact met ons opneemt, kijken we samen welk lidmaatschap het beste bij jou (en jouw situatie) past.

Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

De startdatum van jouw lidmaatschap gaat een week na aanmelding in.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Dat kan op deze pagina.

Interesse of vragen?

Heb je vragen of wil je advies over een lidmaatschap? We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur op:

055 – 579 55 12

Je kunt ons ook mailen. Adviseur Jan Klein staat voor je klaar via e-mail.

Direct een lidmaatschap afsluiten kan hier!