Home » Lovende beoordeling voor Marant Assessment

Lovende beoordeling voor Marant Assessment

Datum: 12 oktober 2018

Het is toch altijd weer spannend om beoordeeld te worden. De collega’s van Marant Assessment ondergingen een paar weken geleden een audit van het Schoolleidersregister PO. Het auditpanel beoordeelde o.a. de professionaliteit van de assessoren, de manier waarop de assessments worden afgenomen en de manier waarop de resultaten worden verwerkt. 

Gelukkig was het nergens voor nodig om zenuwachtig te zijn: het auditpanel was buitengewoon positief over de registerassessments die Marant uitvoert (zowel beoordelende als ontwikkelingsgerichte registerassessments). Ze scoorden op alle onderdelen een ‘goed’, wat volgens het auditpanel een unicum is.

In de eerste feedback werd aangegeven dat Marant Assessment goed focust op de context waarbinnen de schoolleider werkt, consistent is in het uitwerken van resultaten, heldere instructies geeft en praktijkgericht is. De assessoren krijgen een groot compliment: de interne kwaliteit van de afdeling is erg goed en de assessoren verstaan hun vak uitstekend.

We zijn erg trots op dit resultaat en willen ook alle klanten van Marant Assessment erg bedanken, want al doende leer je!

 

 

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.