Home » Marant opent locatie in Utrecht

Marant opent locatie in Utrecht

Datum: 27 maart 2017

In november 2016 heeft Marant een nieuwe locatie in Utrecht geopend. Deze locatie wordt een uitvalsbasis voor Marant Interstudie, Assessment en Interim. Het kantoor is gelegen in bedrijvencentrum Vondelparc, dat naast station Utrecht Vaartsche Rijn ligt.

Deze locatie zal gebruikt worden door trainers en adviseurs van Interstudie, Assessment en Interim die werkzaam zijn in de regio Utrecht. Zij kunnen de verschillende ruimtes gebruiken voor werkoverleg, afspraken met klanten, assessments en trainingen.

Met het in gebruik nemen van de nieuwe locatie wordt het landelijke bereik van Marant Interstudie, Assessment en Interim uitgebreid. Op deze manier kunnen we steeds meer onderwijsprofessionals ondersteunen en onze ambitie verwezenlijken: van Nederland een land maken waar iedereen goed kan leren en werken.

Over Marant Interstudie, Assessment en Interim

Interstudie

Op gebied van Leiderschap, Onderwijs & Didactiek en Innovatie & ICT biedt Marant Interstudie opleiding, training, coaching en advies op maat middels de bevlogenheid van onze professionals en die van u. Op die manier werken we samen aan het onderwijs van de toekomst.

Al meer dan 40 jaar werpt ons concept ‘samen ontwerpen in de praktijk’ de vruchten af. Door onze expertise samen met uw visie in praktijk te brengen, komen we tot de mooiste resultaten voor sterker onderwijs.

Assessment

Onze onderwijsassessments zijn gericht op de onderwijspraktijk en contextgericht. Wij vinden dat het van cruciaal belang is om een duidelijk en helder beeld te hebben van iemand, voordat je uitspraken kunt doen over geschiktheid en ontwikkeling. Verstevigen van zelfinzicht staat daarbij centraal als voorwaarde en motor voor persoonlijke groei. Wij werken vanuit de situatie van de onderwijssector, de context van uw organisatie en uw specifieke vraagstelling. Op diverse manieren gaan onze adviseurs met kandidaten de diepte in waardoor we echt ‘onder de huid’ komen.

Interim

Marant Interim is een nieuw onderdeel van Marant. We bieden in het onderwijs professionele, tijdelijke ondersteuning om uw organisatie weer succesvol te laten zijn. We werken sectorbreed, in PO, VO en (V)MBO en met ervaren professionals die hun sporen verdiend hebben als bestuurder, schoolleider, afdelingsleider, teamleider of IB’er. Zij bieden u met hun tijdelijke leiding, de verbeteringen waar u of een school behoefte aan heeft. Marant Interim biedt u maatwerk-oplossingen voor uw specifieke situatie. Zie ons als een interim-speciaalzaak voor het onderwijs, want van onderwijs hebben we flink verstand.

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.