Home » Medewerkers » Aike Hogenboom-Kaak

Aike Hogenboom-Kaak

Orthopedagoog en coördinator OZL a.kaak@marant.nl 06 317 958 97

Aike Hogenboom-Kaak is relatiemanager, diagnost en behandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Zij onderzoekt en begeleidt kinderen met leerproblemen. Daarnaast legt en onderhoudt zij contacten met klanten, zoals ouders, scholen en gemeentes, in de regio’s Achterhoek en Twente. Ook is Aike coördinator OZL (Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen).

Aike is een energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze straalt veel enthousiasme en plezier in haar werk uit, waarmee zij anderen weet te motiveren. Aike legt gemakkelijk contact en investeert in dit contact met mensen. Hierdoor weet ze te achterhalen wat de échte vraag is van een klant. Met de handelingsgerichte adviezen die Aike geeft, kan de klant meteen verder. Dit zorgt voor een grote tevredenheid.

Collega’s beschrijven Aike als betrokken en professioneel. Aike vindt het erg belangrijk dat mensen geholpen worden. Hier zet ze zich volledig en onvermoeibaar voor in. Enthousiasme en plezier in haar werk combineert ze met empathie en doelgerichtheid, om zo altijd tot een passende oplossing te komen en hierbij anderen ook te stimuleren en inspireren. Dit geldt bij diagnostiekonderzoeken, behandelingen met kinderen, gesprekken met ouders en scholen, maar ook gemeentes en samenwerkingsverbanden.