Home » Medewerkers » Aniek van den Boer

Aniek van den Boer

Orthopedagoog a.vandenboer@marant.nl 06 526 701 32

Aniek van den Boer is dyslexiebehandelaar bij Marant. Ze ondersteunt kinderen met dyslexie door het geven van wekelijkse behandelingen die gericht zijn op spelling en lezen.

Aniek laat kinderen (weer) stralen. Ze is oprecht, betrokken en biedt een luisterend oor. Kinderen voelen zich vaak snel op hun gemak bij haar. Ze geeft kinderen veel gerichte complimenten. Ook laat ze kinderen veel succeservaringen op doen om het zelfvertrouwen te vergroten. Aniek laat kinderen zich bewust worden van de groei die ze bij spelling en lezen maken. Kinderen hebben bij haar dan ook het gevoel dat het vele oefenen werkt.

Als echte leesliefhebber probeert Aniek haar enthousiasme voor lezen aan kinderen over te brengen. Daarnaast zorgt ze voor een fijne sfeer tijdens de behandelingen. Aniek weet door haar creativiteit een goede afwisseling in de gestructureerde werkwijze aan te brengen. De behandelingen zijn dan ook nooit eentonig of saai. Kinderen komen altijd enthousiast en lachend naar haar behandelingen.

Plezier, humor en hard werken staan bij de behandelingen van Aniek voorop. Ze is positief ingesteld en probeert de nadruk te leggen op wat kinderen al wél goed kunnen. Ze vindt het welbevinden van kinderen ontzettend belangrijk. Kinderen komen pas tot leren als ze lekker in hun vel zitten. Ook het contact met ouders en school staat bij Aniek hoog in het vaandel. Ouders kennen hun kind namelijk het beste. Aniek is van mening dat een goede communicatie tussen ouders, behandelaar en school voor een optimaal resultaat van de behandelingen zorgt.