Home » Medewerkers » Bart van Eerd

Bart van Eerd

Trainer/coach vaneerdbart@gmail.com 06 - 200 439 60

Bart van Eerd is trainer en coach bij Marant Interstudie. Na een carrière in het onderwijs als docent en counselor in het beroepsonderwijs, begeleidt hij nu al twintig jaar docenten, teams en leidinggevenden in het VO, MBO en HBO. Bart stimuleert onderwijsprofessionals om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Bart traint en coacht op het gebied van:

  • Leiderschapsontwikkeling en managementvaardigheden
  • Effectieve communicatie en gespreksvoering
  • Teamontwikkeling en teamcoaching
  • Pedagogische en didactische ontwikkeling van docenten
  • Plezier, balans en effectiviteit in je werk

Met programma’s als ‘Zin’ en ‘Regisseur zijn in je werk’ laat hij je mondhoeken weer richting je oren gaan.

Bart is goed in staat mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Hij luistert, ook tussen de regels door. Zowel met humor als ernst, speelsheid als diepgang raakt hij de kern en laat hij je buiten je eigen kaders denken. Hij loopt geen goeroes achterna maar werkt eclectisch. Bart gebruikt een verscheidenheid aan methodieken, afhankelijk van de klantvraag en onder het motto ‘we doen wat werkt’. Voice dialogue, oplossingsgericht werken, systemisch werken, RET en provocatief coachen werken zijn hier voorbeelden van.

Anderen typeren Bart vaak als een energiek en toegankelijk persoon met oprechte interesse, waar je snel in prettige sfeer mee samenwerkt. Hij laat je werken met hart, hoofd en handen, zodat je niet alleen kennis en inzicht opdoet, maar je het ook voelt en ervaart.

Bart maakt onderdeel uit van de flexibele schil van Marant Interstudie.