Home » Medewerkers » Bea Keeler

Bea Keeler

Adviseur b.keeler@marant.nl 06 330 372 72

Bea Keeler is adviseur bij Marant EduService. Ze adviseert instellingen en scholen in (speel)leermaterialen en methoden. Daarnaast ontwikkelt ze vanuit nieuwe onderwijsconcepten en visies nieuwe handelende producten. Bea is een onderwijsmens in hart en nieren en heeft jarenlange ervaring.

Altijd is Bea altijd op zoek naar uitdagende en passende materialen die het onderwijsproces ondersteunen en het leren leuker maken. Zo krijg je gemotiveerde leerlingen en leerkrachten. Ze is een echte materialenspecialist en haar kennis van onderwijsmaterialen is voor alle kinderen in het voorschoolse en primaire onderwijs.

Vanuit nieuwe onderwijsconcepten en visies ontwikkelt Bea graag nieuwe handelende producten voor alle doelgroepen. Ze vindt het heel belangrijk om met EduService up-to-date te blijven en om voor het onderwijswerkveld een onmisbare partner te zijn en te blijven.

Het liefst is Bea een verbinder. Ze gaat graag in gesprek en aan de slag met (groepen) leerkrachten of schoolteams om samen, met behulp van praktische materialen, het onderwijs beter te maken. Dit doet ze op het hoofdkantoor in Elst, maar eventueel ook op locatie. Onderwijsinstellingen kunnen Bea inschakelen voor een Startdag Techniek, maar ook voor handelingssuggesties, ontwerpsessies, talentontwikkeling of inspiratiesessies waar ‘out of the box’ wordt gedacht.